Wandlampen buiten

Een wandlamp buiten is zeer praktisch. Vooral naast deuren zijn buitenwandlampen onmisbaar. Natuurlijk hoeft een buiten wandlamp niet alleen maar praktisch te zijn, het oog wil tenslotte ook wat! Bij Directlampen vind je een ruim assortiment met buiten wandlampen in allerlei maten, soorten en stijlen. Welke buiten wandlamp is jouw favoriet?


Een goede buitenverlichting heeft invloed op de uitstraling van jouw huis en de keuze en plaatsing van de lampen is een belangrijk aspect. Plaats wandlamp buiten langs een oprit of wandelpad of aan beide zijden van ingangsdeuren voor jouw eigen veiligheid. Er bestaan tegenwoordig wandlampen buiten die werken op fotocellen, bij zonsondergang gaan de lampen aan en bij zonsondergang gaan ze uit. Erg praktisch voor als jij op vakantie bent of naar je werk.

Verlicht je buitenruimte met duurzame producten

Wandlampen Buiten kan men in verschillende soorten en stijlen verkrijgen, misschien zoek jij een licht dat zichzelf aan en uit schakelt of een buiten wandlamp met dimbare functionaliteit. Wandlamp buiten is ook in Led te verkrijgen zodat jij de kosten van lichtrekeningen naar beneden kan brengen. Wandlamp buiten kan men verkrijgen in staal met zwarte finish, als decoratieve lantaarn of een moderne aluminium wandlamp buiten met helde glas, talloze soorten en materialen zijn leverbaar.

Wandlamp buiten laat jou veilig voelen. Lekker ontspannen op je terras of in de tuin werken en als je op stap bent dan zorgt de buitenwandlamp voor veiligheid. Zelfs wanneer de zon ondergaat bieden deze lampen jou een veilig en gastvrij thuiskomen. De muur lantaarns komen in een reusachtige waaier van vormen en ontwerpen, voor elk wat wils ongeacht de stijl van jouw exterieur.

Wij creëren een nieuw perspectief op licht

Praktische en decoratieve muurverlichting is niet alleen geschikt voor binnenshuis ook buitenshuis kan je door de juiste wandlamp buiten aan de muur te hangen een geheel andere look creëren. Accentueer architectonische kenmerken van jouw huis en hou inbrekers ver verwijderd omdat wandlamp buiten als afschrikmiddel dient. Outdoor accentverlichting is helemaal trendy, ze geven een gevoel van warmte waardoor het huis aangenaam en uitnodigend uitziet. Pas ze toe op een outdoor veranda of patio daar zijn ze ook uiterst functioneel. Onze armaturen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en door onze hoe veelheid kennis op dit gebied zou je kunnen zeggen dat wij de encyclopedie zijn van de tuinlamp. Creëer drama in je tuin, benadruk objecten die van belang zijn, pak het professioneel aan wij helpen je graag met het ontwerp voor de juiste tuinverlichting.