Showing all 31 results

Design wandlampen

Op zoek naar design wandlampen? Dan heb je tegenwoordig heel veel keuze. Op internet kan je overal wandlampen design vinden. Maar wat is nou de juiste design wandlamp voor jou? Natuurlijk kijk je eerst naar de design wandlamp die jou qua uiterlijk jouw interesse wekt en bij de rest van de inrichting van jouw woonkamer past

-35%
-32%
38 cm diep 249.95 169.95
-22%
7 cm diep 50.95 39.95

Vormen wandlampen design

Er zijn heel veel vormen wandlampen design, zoals kantelbare spots, moderne wandlampen, maar ook lampen in speciale vormen, soms is het goed te zien wat de wandlampen design voorstellen, bijvoorbeeld een slingerende aap, maar soms is het ook gewoon kunst en dan kan je zelf kijken wat je er in ziet.

Design wandlamp combineren

Een design wandlamp kunt u ook heel makkelijk combineren met andere mooie accessoires in uw huis. Neem nou een kantelbare spot, deze kunt u bijvoorbeeld heel mooi op een foto of schilderij richten.

Voordelen design wandlamp

Een design wandlamp neemt weinige plaats in. Je kan op verschillende plaatsen in je woonkamer een design wandlamp op de muur bevestigen. Zo heb je overal altijd de juiste verlichting. Als je meerdere lampen ophangt, kan je zelf per moment bekijken in welke hoek van de kamer je wel of geen verlichting wilt op dat moment.

Soort verlichting

Je kan een design wandlamp kiezen als sfeerverlichting. Maar je kan een wandlamp design ook kiezen voor een praktisch oogpunt. Bijvoorbeeld voor vlakbij een heerlijke luie stoel waar je graag een boek in leest. Door de wandlamp design (evt. met touchdimmer) heb je dan altijd de juiste verlichting bij die stoel.

Kleuren en materiaal design wandlampem

Design wandlampen zijn er in meerdere kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn chroom, staal, wit en zilveren wandlampen. Wandlampen zijn er ook in verschillende materialen. Meestal worden deze moderne wandlampen gemaakt van glas, kunststof of metalen wandlamp. Het komt ook regelmatig voor dat er een combinatie van deze materialen gebruikt wordt.