Staande schemerlampen

Een optimaal lichtplan in uw woning begint bij goed gekozen basisverlichting. Een fraaie staande schemerlamp kan hier een uitstekende rol in spelen. Met een aantrekkelijk model kunt u een hoek van uw huiskamer sfeervol uitlichten. Een schemerlamp in staande uitvoering kan een belangrijke blikvanger in uiteenlopende interieurstijlen zijn. Of u nu een strakke moderne designstijl in uw woning hanteert, of juist een meer klassieke styling; met uw persoonlijke keuze voor een staande lamp creëert u een optimale sfeer en kiest u bovendien voor een zeer functionele lichtbron.

Showing 1–36 of 61 results

.

-20%
111.96
158.95
  • Gratis verzending en retour
  • 1-2 werkdagen levertijd
  • 9.4/10 klantbeoordeling
158.95
  • Gratis verzending en retour
  • 1-2 werkdagen levertijd
  • 9.4/10 klantbeoordeling
219.95
129.95
-15%
Combi Deal
216.67
  • Gratis verzending en retour
  • 1-2 werkdagen levertijd
  • 9.4/10 klantbeoordeling
-17%
47.81
-20%
59.16
-15%
-15%
62.86
-15%
Combi Deal
214.97
229.95

Drielichts staande lamp Steinhauer Tallerken staal

171 cm hoog | Incl. dimmer | Incl. lichtbron
249.95
-15%
Combi Deal
210.72
-15%
Combi Deal
203.92
304.95

Vloerlamp met schoteltjes Steinhauer Tallerken zwart

171 cm hoog | Incl. dimmer | Incl. lichtbron
249.95

LED vloerlamp met leesarm Steinhauer Zodiac staal

185 cm hoog | Incl. dimmer | LED | Verstelbaar
399.95

Een optimaal lichtplan in uw woning begint bij goed gekozen basisverlichting. Een fraaie staande schemerlamp kan hier een uitstekende rol in spelen. Met een aantrekkelijk model kunt u een hoek van uw huiskamer sfeervol uitlichten. Een schemerlamp in staande uitvoering kan een belangrijke blikvanger in uiteenlopende interieurstijlen zijn. Of u nu een strakke moderne designstijl in uw woning hanteert, of juist een meer klassieke styling; met uw persoonlijke keuze voor een staande lamp creëert u een optimale sfeer en kiest u bovendien voor een zeer functionele lichtbron. Ook als u graag leest, kunt u veel profijt hebben van een goed gekozen en strategisch geplaatste staande schermerlamp naast uw bankstel of een comfortabele fauteuil. De verlichting in uw woning kan zeer bepalend voor de totale sfeer zijn. Zeker als de avond is gevallen, kunnen goed op elkaar afgestemde lichtarmaturen zeer bepalend voor het woongenot in uw huis zijn. Met een originele staande schemerlamp maakt u de keuze voor noodzakelijke basisverlichting waarmee u van uw huiskamer een plek vol sfeer en rust maakt.

Design tot klassieke staande schemerlampen

Een mooie staande schemerlamp is verkrijgbaar in diverse eigentijdse stijlen. Er zijn unieke minimalistische modellen verkrijgbaar in een stijl die bijvoorbeeld past bij industrieel design in een interieur waarin licht en ruimtelijk effect de voornaamste elementen zijn. Maar zeker ook voor een klassiek interieur zijn er veel uitvoeringen van een staande schemerlamp te vinden die op een aantrekkelijke stijlvolle wijze bijdragen aan het comfort en plezier dat u aan de inrichting van uw woning kunt beleven. Een schemerlamp in een staand model is een echte eyecatcher die, mits goed gekozen, de toon zet die past bij uw specifieke voorkeuren qua stijl, gemak, comfort en efficiëntie. Als u maximaal profijt wilt kunnen halen uit de verlichting in huis, dan is het beslist de moeite waard om te overwegen de keuze te maken voor een staande schemerlamp met een functionele dimmer. De dimoptie stelt u in staat om de lichtopbrengst perfect aan uw wensen aan te passen. Een goed werkende dimmer maakt het mogelijk om te schakelen tussen praktische verlichting tijdens het lezen en een diffuse lichtval voor optimale sfeer tot in de kleine uurtjes. Zo heeft u voor ieder moment de beschikking over een eigentijds lichtarmatuur dat uitstekend aan het ogenblik aan te passen is.

Energiezuinige kwaliteitsverlichting

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe staande schemerlamp, sta dan vooral ook even stil bij alle moderne mogelijkheden om te kunnen kiezen voor energiezuinige lampen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld halogeenlampen met een hoog rendement of duurzame LED verlichting met een aantrekkelijke kostenbesparende werking. Een stijlvol ontworpen staande schemerlamp in een designstijl of een klassieke uitvoering komt perfect tot zijn recht in een modern interieur waarin geleefd mag worden. Met de keuze voor een dimbaar model en energiezuinige lampen maakt u de aanschaf van een staande schemerlamp nog aantrekkelijker. Zo geniet u op alle fronten van het beste dat eigentijdse verlichting u te bieden heeft.