Staande buitenlampen

Staande buitenlampen zorgen ervoor dat je jouw patio, terras of veranda kunt onderscheiden van anderen. Een staande buitenlamp speelt met moeder natuur en geeft net dat beetje extra verlichting voor een decoratief karakter. Buitenlamp staand maakt de ruimte uitnodigend en moedig familie en vrienden uit om te blijven hangen. De draagbare aard van deze staande buitenlamp maakt ze ideaal omdat je ze kan herschikken, ontzettend veelzijdig dus.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een outdoor vloerlamp is een praktische en slimme aanvulling voor elke terreinverlichting maar ook door de buitenlamp staand kunnen architectonische kenmerken benadrukt worden. Landschapsverlichting verhoogt de functionaliteit van elke buitenruimte, lang nadat de zon is ondergegaan kan je door de outdoor verlichting nog lang buiten dineren of relaxen met familie en vrienden.

De verandering die je kunt zien

Om de veiligheid van jouw gasten te waarborgen kan je door een buitenlamp staand gevaren zichtbaar maken van je buitenruimte zoals trappen en dergelijke en gewilde bezoekers kunnen jouw huis makkelijker vinden en ongewenste bezoekers blijven weg vanwege de veilige verlichting. Een terras vloerlamp speelt en rol bij elk droomhuis en door onze prachtige collectie maken wij jouw huis nog mooier.

Een staande buitenlamp creëert een andere nuance voor jouw terras, ze zorgen voor een karakteristieke sfeer en zorgen er voor dat de schoonheid van de tuin tot perfectie wordt verheven. Staande buitenlamp vult lege gaten en hoeken en hebben een esthetische aantrekkingskracht. De lampen zijn verkrijgbaar in stijlen zoals industrieel, rustiek, modern , eigentijds, metaal, vintage en nog veel meer. Staande buitenlamp kan in hoeken geplaatst worden omdat ze niet veel ruimte in beslag nemen. De vorm kan strak zijn of gebogen, de lampenkap groot of klein of misschien hou je wel van een moderne tripod outdoor lamp.

Een geheel andere lichtervaring

Hedendaagse tuinen, terrassen en patio’s profiteren allen maar van een staande buitenlamp, daarom bieden wij ook een grote collectie speelse trendy lampen met een unieke persoonlijkheid. Natuurlijk verkopen wij ook energie-efficiënte verlichting zoals led lampen waardoor jij een extra cent overhoudt. De lay-out van jouw huis en tuin maakt een thuis meer levend en daar hoort absoluut een staande buitenlamp bij.