Grote hanglampen

Grote hanglampen zijn momenteel erg in trek binnen de verlichting. De grote hanglamp mag namelijk gezien worden! De grote lamp is leverbaar in de meest uiteenlopende modellen en kleuren. Door te kiezen voor een hanglamp groot haal je een echte smaakmaker in huis. Zo wordt een grote hanglamp niet alleen een lichtpunt, maar ook een centraal designstuk dat de aandacht trekt en je interieur een moderne of juist klassieke flair geeft.

Hanglamp groot zijn hanglampen met een minimale diameter van 50 centimeter. Dat is natuurlijk al een stuk groter dan de gemiddelde hanglamp van 40 centimeter. Door de enorme keuze aan stijlen binnen de grote hanglampen is een keuze maken niet makkelijk. Grote lampen heb je in diverse sferen. Je kan natuurlijk gaan voor een grote industriële hanglamp als je fan bent van de stoere woonstijl. Door een grote fabriekslamp te plaatsen, accentueer je de industriële stijl van de betreffende ruimte. Maar, stel je hebt een landelijke leefkeuken: wat is dan mooier dan het plaatsen van een grote hanglamp boven je eetkamertafel? Hang de grote lamp boven je ronde eettafel en je benadrukt de landelijke leefstijl door middel van een rustiek exemplaar. Heb je een kleurrijke locatie? Dan past daar de XXL moderne hanglamp goed tussen! Natuurlijk is de grote hanglamp zeer geschikt voor het verlichten van kantoorpanden, schoolgebouwen of horeca aangelegenheden. Deze locaties beschikken vaak over grote panden die goed verlicht moeten worden. Dat lukt zeker met een XXL hanglamp. Ook creëer je een unieke ambiance met grote lampen. Zo zijn er voor alle smaken wel geschikte grote hanglampen te vinden. Waar plaats jij een XXL hanglamp?

Het voordeel van grote hanglampen

Grote hanglampen hebben natuurlijk veel voordelen. Buiten dat ze opvallen binnen elk vertrek, zijn ze ook multifunctioneel. Ze verlichten elke ruimte goed door de grootte van de lamp. Hanglamp groot is vervaardigd uit divers materiaal. Veelgebruikte materialen zijn: staal, hout en glas. Dat maakt de lampen stevig en solide. Door de mix van vormen is er veel keuze! Bij grote hanglampen kan je denken aan minimalistische draadlampen, brocante kroonluchters of een robuuste fabriekslamp. Je hebt veel keuze qua kleuren voor grote hanglampen. Ga je voor een veilige kleur zoals bruin, grijs, zwart of witte hanglamp? Of kies je een opvallende rode hanglamp of een hanglamp in de kleur goud? Veel van onze grote hanglampen bevatten een stalen opzetstuk. Dit geeft de lamp een robuust karakter. Ook zorgt het voor een mooi contrast met de kleur van de hanglamp.

grote-hanglampen-industrieel-grijs

Moeilijk kiezen?

Vind je het maken van een keuze lastig? Zou je graag advies willen krijgen over onze grote hanglampen en het plaatsen van deze armaturen? Wil je weten of er voldoende voorraad is van de grote hanglamp die je graag wilt hebben? Dan staat ons team lichtexperts klaar voor je om jou te voorzien van het juiste advies. Onze experts weten alles van de totale collectie en kunnen je informeren over alle aspecten van de lamp. Dat maakt het maken van de juiste keuze een stuk eenvoudiger! Voor welke grote hanglamp zou jij gaan? Waar let jij op bij de aanschaf van grote hanglampen?