Zilveren hanglampen

Zilveren hanglampen stralen koninklijke klasse uit.  Om het even welke vorm of stijl een hanglamp in zilver heeft, ze weerkaatst het licht uit de omgeving. Je kunt er niet naast kijken.


Een hanglamp in zilver is overduidelijk aanwezig in een kamer. Ze schittert en creëert een sfeer van luxe.

Een hanglamp in zilver heeft vele voordelen

Zilver heeft het grote voordeel dat het bij alle kleuren past. Daarom past een hanglamp in zilver ook in alle interieurs. Je hoeft enkel voor een bepaalde vorm te kiezen, en je zit goed. Kies ronde vormen voor klassieke interieurs en strakke vormen voor moderne interieurs. Een zilveren hanglamp creëert een sprookjesachtige sfeer en doet soms Oosters aan.

Combineer je hanglamp in zilver

Zilver is makkelijk te combineren. Je zilveren hanglamp gaat uitstekend bij spiegels, kandelaars en schotels. Zilver gaat ook goed bij glas. Waarom zou je je hanglamp in zilver niet combineren met een gelijkaardige hanglamp in koper? Of doe eens gek en combineer je zilveren hanglamp met een paar zilveren kussens. Ga voor zilveren lampenkappen voor je vloerlamp of kies een zilveren armatuur voor je tafellamp. Zo stem jij je verlichting op elkaar af. Ga voor klasse en kies voor zilver!