Stekkerlampen

De stekkerlampen zijn praktische lampjes die je in elke ruimte kunt plaatsen. Heb je weinig ruimte of wil je geen gaten boren in de muren? Dan zijn stekkerlampen de oplossing voor jou! Het enige wat je nodig hebt is een donkere hoek en een stopcontact. Ruimtebesparend, decoratief én efficiënt! Of je nu extra verlichting in de gang, de slaapkamer of de keuken nodig hebt, de stekkerlampen zijn veelzijdig genoeg om aan al je verlichtingsbehoeften te voldoen. Ontdek de mogelijkheden van deze handige lampen en verlicht elke hoek van je huis op een stijlvolle manier.


Gemak naast het bed!

Heb je geen ruimte op je nachtkastje? Maar heb je wel een stopcontact naast het bed? Dan is de stekkerlamp ontzettend praktisch. Als je fijn in je bedje ligt, hoef je er niet helemaal uit te gaan om de schakelaar over te halen. Je kan namelijk met één klik de stopcontactlamp aan- of uitschakelen. Dat is een groot voordeel van het stekkerlamp!

Stopcontact lamp mee op reis?

Stopcontactlampen zijn zoals eerder vermeld ruimtebesparend, decoratief en efficiënt. Ook zijn de stekkerlampen praktisch, doordat ze eenvoudig verplaatsbaar zijn. Heb je plotseling licht nodig op de overloop? Dan haal je hem uit de andere kamer en klik je hem vervolgens in het stopcontact op de overloop. En wat dacht je van het handzame formaatje? Doordat de stekkerlamp vaak klein is, past hij moeiteloos in de koffer. Ideaal voor mee op reis of voor een nachtje weg!

Verkrijgbare stopcontactlampen

Binnen het assortiment van stekkerlampen is er keuze uit diverse kleuren en designs. Van de vrolijke groene stekkerlamp tot aan een fuchsia roze stopcontactlamp. Dat past natuurlijk goed in de baby- of kinderkamer. Kantel de draaibare stopcontactlamp naar de kant waar je het licht nodig hebt. Schijn het licht naar boven voor het sfeervolle licht of naar beneden om de accessoires op het nachtkastje uit te lichten. Welke stekkerlamp is jouw favoriet?

Lamp direct in het stopcontact: kies je ideale model

Ruimtebesparend en reuze handig: dat is een stekkerlamp. Stekkerlampen zijn wandlampen die je niet hoeft te bevestigen. Gaatjes boren in de muur kun je namelijk achterwege laten, omdat je de lamp direct in het stopcontact doet. Doordat hij vlak tegen de muur zit neemt deze wandlamp ook weinig ruimte in. Een lamp die direct in het stopcontact kan, vind je in ons assortiment in verschillende varianten. Zo zijn er exemplaren die je kunt buigen. Ook hebben we leuke gekleurde modellen die van je stopcontact een echte blikvanger maken.