Resultaat 1–36 van de 89 resultaten wordt getoond

Buitenverlichting LED

Goede buitenverlichting led is vooral tegenwoordig zeer belangrijk. Het is niet alleen omdat de sfeer erdoor wordt bepaald, maar dient ook om de veiligheid te verhogen. Je kunt jouw huis en tuin met een goede verlichting op de gewenste manier verlichten en beveiligen. Een goede buitenverlichting led moet zowel een sfeervolle uitstraling geven, maar ook een functionele functie bezitten. Voor het belichten van jouw woning zou je een buitenlamp led kunnen gebruiken. Wanneer je door middel van een bewegingssensor de buitenlamp led aanstuurt, zal dit een goede hoeveelheid licht geven wanneer je langs de lamp loopt. Zo’n buitenlamp led, die aangaat wanneer je langs de lamp loopt, heeft een afschrikkende werking voor ongenode gasten.

14.95

Er worden tegenwoordig steeds meer ledlampen gebruikt. Dat komt omdat men de nadelen, die ledlampen hadden, nagenoeg zijn opgelost. Tegenwoordig kan je de ledlampen dimmen en zijn ze in meerdere kleuren te verkrijgen. De belangrijkste voordelen ten opzichte van een gewone gloeilamp zijn de lange brandduur, en het geringe verbruik van de elektrische energie. Een gewone gloeilamp brandt ongeveer 1000 uur, maar een ledlamp kan gemakkelijk 50.000 branduren branden. Ook is het energieverbruik van een ledlamp zeer gering. Je kunt voorwerpen in de tuin goed aanlichten met led buitenverlichting. Led buitenverlichting kun je vaak eenvoudig aanbrengen. Een led buitenverlichting zou je kunnen gebruiken bij paden in de tuin. Je zou de led buitenverlichting kunnen laten aangaan wanneer je op het pad loopt. Je kunt ook, omdat een led buitenverlichting zo weinig elektrische energie verbruikt, hem gemakkelijk de hele nacht laten branden. De buitenverlichting led wordt in tuinen vaak gebruikt voor het aanlichten van bepaalde planten en struiken. De buitenverlichting led zorgt ervoor dat een tuin, ook tijdens de avonduren, een mooi aanzien heeft. Het kan een mooi effect geven voor de tuin om tijdens de avonduren, wanneer je zelf in de tuin zit, om bepaalde plaatsen in de tuin te belichten.

Strategisch belichten

Je kunt de buitenverlichting led gebruiken om je huis op strategische plaatsen de hele nacht te belichten. Daarvoor zou je de buitenverlichting led aan kunnen laten gaan als het donker wordt, en weer automatisch uit als het licht wordt. Op deze manier kun je door middel van de buitenverlichting led je huis extra beveiligen tegen inbrekers. Het gebruik van een buitenverlichting led is een veilige en vooral een goedkope manier tegen inbrekers. Daarom zie je tegenwoordig ook dat zeer veel woningen, vooral als ze wat afgelegen liggen, tijdens de avonduren verlicht worden door een buitenverlichting led. Daarvan kun je bijna ervan verzekerd zijn dat het een ledverlichting is. Lampjes van 3 Watt verbruiken praktisch niets en geven voldoende licht om je huis op een aangename manier in het licht te zetten. De ledverlichting moet vooral op donkere toegangspaden worden geplaatst. Dat zal een ongenode gast zeker afschrikken. Ben je niet op zoek naar een buitenlamp met sensor, kijk dan snel naar de buitenlampen die wij nog meer in het assortiment hebben.