Bamboe hanglampen

Bamboe hanglampen brengen een natuurlijk accent in huis. Een bamboe hanglamp straalt rust uit, past in vrijwel elk interieur en is tijdloos. Een hanglamp van bamboe is ecologisch verantwoord. Bamboe is namelijk een snelgroeiend natuurlijk materiaal dat weinig water nodig heeft. Ben jij ook fan van deze duurzame hanglampen?


Bamboe in huis

Je huis is een plek om te relaxen, tijd door te brengen met je familie en vrienden en op te laden. Over je meubels heb je vaak heel goed nagedacht, ze weerspiegelen je karakter en maken van je huis echt jouw thuis. Let bij het inrichten van je huis ook op de juiste verlichting. Kiezen voor de juiste verlichting is essentieel voor het inrichten van een fijn interieur.  Door teveel felle verlichting ontstaat er een kille sfeer en door te weinig verlichting komen je meubels niet tot hun recht. Het is daarom goed om  eens stil te staan en bewust na te denken over een lichtplan en de lampen die daar het beste bij passen.

Kies bewust voor verlichting

Spotjes bij dat gezellige hoekje, warm sfeerlicht door hanglampen bij de eettafel om lekker na te kunnen tafelen, een goed lichtplan is goud waard. Het zorgt ervoor dat je sfeer creëert en dat de nadruk kan worden gelegd op de mooiste items in je huis. Nadat je bepaald hebt waar je wat voor licht je op welke plekken wilt hebben, kun je nadenken over wat voor soort lamp daarbij past. Hier vind je onze bamboe lampen, voor een landelijke en tegelijk trendy look.

Een bamboe hanglamp past bij elke stijl

Ben je op zoek naar een landelijke look? Of juist naar een hanglamp die door zijn warme uitstraling een gezellige uitstraling geeft bij je trendy strakke inrichting? Denk dan eens aan een bamboe hanglamp. Bamboe is een natuurlijk materiaal met een natuurlijke kleur en past daardoor in elke inrichting. Landelijke meubels komen prachtig tot hun recht bij een rieten hanglamp en een industriële look oogt minder strak door de ruimte te laten verlichten door rotan hanglampen.

Sfeer met hoge kwaliteit

Voor een wat strakkere inrichting zijn er, naast lampen in naturel tinten, ook bamboe hanglampen in zwart en wit. Strak in kleur, warm en sfeervol qua uitstraling. Met een bamboe hanglamp haal je kwaliteit in huis, het duurzame materiaal blijft jarenlang mooi.

Voor ieder wat wils

Thuiskomen na een lange dag, in een interieur dat je met zorg hebt samen gesteld. Je huis is de ultieme plek om te kunnen genieten van je vrije tijd. Wil jij ook een fijne sfeer creëren met een prachtige bamboe lamp? Ons assortiment bamboe hanglampen vindt je hierboven.