Showing all 15 results

Gouden plafondlampen

Heb jij al gouden plafondlampen? Verlichting is een belangrijk onderdeel binnen het interieur van een woning. Met een goed doordacht lichtplan bereik je een optimale sfeer en zorg je ervoor dat je ook in de avonduren voldoende licht hebt. Als je een voorkeur hebt voor een moderne inrichting die exclusiviteit en allure uitstraalt, dan is de toepassing van gouden plafondlampen een uitstekend idee. Goud is een kleur die een aantrekkelijke grandeur uitstraalt en op stijlvolle wijze de toon zet binnen interieurs met uiteenlopende moderne woonstijlen


lampen geven, in combinatie met fraai eigentijds meubilair, een chic tintje mee aan de totale look van de huiskamer, slaapkamer, hal, toilet of badkamer. Zo creëer je met gouden plafondlampen in de hele woning een homogeen geheel waarin stijl, efficiëntie en gebruikersgemak evenredig verdeeld zijn.

Voor iedere ruimte geschikte gouden plafondlampen

Als je de styling van jouw woning in alle vertrekken wilt doortrekken, dan heb je een ruime keuzemogelijkheid voor verschillende gouden plafondlampen. Er zijn diverse aantrekkelijke modellen verkrijgbaar. Hierbij kan je onder andere denken aan goudkleurige plafondspots, pendellampen, plafonnières en grote en kleine kroonluchters. Boven de eettafel zorgt een gouden plafondlamp voor nog meer sfeer en uitstraling. En het uitlichten van een schilderij of een ander kunstvoorwerp is met gouden plafondlampen nog stijlvoller. Er zijn ook veel waterdichte modellen die speciaal voor badkamers en andere vochtige ruimtes ontworpen zijn. Samen met een exclusief badkamermeubilair en mooi op elkaar afgestemd badkamertextiel, vormt een goed gekozen gouden plafondlamp een smaakvolle look die klasse en elegantie optimaal verenigd met praktisch nut.

Tijdloze lichtbronnen voor iedere smaak en stijl

Gouden plafondlampen kunnen eigenlijk altijd en overal worden toegepast. Of je nu een echte designinrichting heeft, of een interieur met een meer klassieke, rustieke of retrolook; plafondlampen in het goud komen in veel verschillende stijlen tot hun recht. Gouden plafondlampen zijn tijdloze lichtbronnen waaraan je jarenlang veel plezier kunt beleven. Ook wanneer je in de loop der jaren de styling en de kleurstelling van je interieur wijzigt, blijven lampen in een exclusieve kleur als goud altijd echte optische smaakmakers. Bovendien zijn er tegenwoordig ook veel gouden plafondlampen verkrijgbaar met energiezuinige LED verlichting waarmee je veel geld op de energierekening bespaard en een goede bijdrage levert aan een schoner milieu. Zo zit je ook met de aanschaf van een goudkleurige plafondlamp op alle fronten goed als het gaat om schoonheid, efficiëntie en functioneel gebruikersgemak.

Binnen een compleet lichtplan maak je met een dimbare gouden plafondlamp ook nog eens de keuze voor nog meer gemak omdat een dimmer je in staat stelt om de lichtsterkte nauwkeurig aan te passen aan jouw specifieke wensen en eisen. De gouden kleur staat daarbij garant voor de exclusiviteit die jij nastreeft bij de samenstelling van jouw totale interieur. Trendy gouden plafondlampen zijn er in alle soorten en maten en kunnen een belangrijke attractieve rol spelen in het met zorg en aandacht samengestelde lichtplan in een eigentijdse woning.