Chromen vloerlampen

Chromen vloerlampen, ze zijn mooi, luchtig, stijlvol en passen in zowat elk interieur. Door de materiaalkeuze van een vloerlamp chroom, ben je gegarandeerd zeker van een speels eindresultaat! Dankbaar als dit materiaal is, komt dit toestel in elk interieur tot zijn recht.

Toont alle 4 resultaten

Grote booglamp Steinhauer Stresa wit

230 cm hoog | Verstelbaar
 314.95

1-2 werkdagen levertijd

 299.95

1-2 werkdagen levertijd

 299.95

1-2 werkdagen levertijd

 299.95

1-2 werkdagen levertijd


Het geheim van de vloerlamp chroom

Wat is het geheim van de veelzijdigheid van dit toestel? De chroom zelf. Door de reflecterende eigenschappen, gaat dit toestel altijd luchtig lijken. Wanneer je een bestaande vloerlamp vervangt door een chromen vloerlamp, zie je meteen het verschil. Je kan een chromen vloerlamp gebruiken als blikbanger, of net als een subtiele verlichting die opgaat in zijn omgeving. Alles hangt af van de plaats en het model van je keuze. Chromen vloerlampen passen in elk interieur, zijn tijdloos en een zeer tijdloze aanwinst voor elk interieur. Maar ook in onderhoud is een chromen vloerlamp zeer interessant. Je hebt er nauwelijks onderhoud mee! Af en toe eens goed inwrijven met chroompoets en zo blijft hij onberispelijk!

Kortom voor een aanwinst in uw interieur, kies voor een chromen vloerlamp en laat u betoveren door de veelzijdigheid ervan!