Driepoot lamp

Driepoot lamp, welbekend als een staand armatuur met drie poten, is opvallend en multifunctioneel. De tripod laat je interieur spreken of licht een klein detail uit. Het bied je de mogelijkheid om op een originele wijze je interieur aan te pakken. Veel mensen onderschatten de kracht van verlichting. Verlichting is namelijk echt een onderdeel van je interieur. Met zijn unieke design en verstelbare eigenschappen kan een driepoot lamp gemakkelijk worden aangepast om de gewenste hoek en sfeer in elke kamer te bereiken.

Driepootlamp industrieel

Driepoot lampen zijn lampen met veel voordelen. Buiten het feit dat ze een plaatje in je interieur zijn, is de lamp erg functioneel. De staande tripod lamp is eenvoudig te verplaatsen. Zo ben je niet afhankelijk van een vaste plek in huis. Het enige wat nodig is, is een stopcontact in de buurt van de driepoot lamp. Ook is de vloerlamp met drie poten verstelbaar in hoogte in de meeste gevallen. Wil je het licht wat lager bij de grond? Dan verstel je eenvoudig de pootjes en laat je het licht zakken. Liever het licht laten schijnen op de muur? Dan kan dat als het driepotige armatuur voorzien is van een verstelbare kap. Wel zo fijn om het licht op de gewenste plek te hebben. De driepotige lamp kleedt elk kaal hoekje in huis sfeervol aan. Speel met het licht van de tripod!

Driepoot staande lampen uitgelicht

Ben jij iemand die graag het interieur in een nieuw jasje steekt? Dan is het een idee om eens te variëren met de vloerlamp. Natuurlijk kan je kiezen voor een reguliere staande lamp met schemerkap. Maar laat je staande armatuur eens spreken! Ga voor de vloerlamp die voorzien is van drie poten! In onze huidige collectie beschikken we namelijk over een aantal bijzondere tripod exemplaren. Daarin lichten we de Lumidem Eelco even uit. Deze bijzondere verschijning is een plaatje binnen elke woonstijl. Dankzij de gouden binnenzijde creëer je warm en sfeervol licht op de gewenste plek.

Is deze vloerlamp iets te veel van het goede voor jou interieur? Ga dan voor de bescheiden vloerlamp Bess. Dankzij de neutrale kleuren en het materiaal voelt hij zich thuis in elke woonkamer.

Welk interieur voor mijn tripod lamp?

Voor de aanschaf van een staand armatuur driepotig is het handig om je stijl te onderzoeken. Houd je van wit, pasteltinten en natuurlijke materialen? Dan is de Scandinavische of landelijke tripod echt iets voor jou. Toch meer thuis in grijstinten, stoere materialen en accessoires van rasters? Dan kan je jouw stijl omschrijven als industrieel. Bij deze trend passen de stoere en stalen lampen op drie poten uitstekend. Door een paar blikvangers in je interieur terug te laten komen, accentueer je de woonstijl die bij jou past. Waar je ook op moeten letten voor de aanschaf van de driepotige lamp is de ruimte die het armatuur inneemt. Op welke plek zet jij de vloerlamp tripod? Heb je voldoende ruimte voor het staande driepotige exemplaar? Dan is de keuze makkelijk! Zo niet? Dan is het een kwestie van schuiven van je meubilair en je hebt een plekje vrij voor de driepotige vloerlamp. Of ga gewoon voor de driepoot tafellamp! Staande lamp driepoot is een geliefde soort vloerlamp die zich thuis voelt in alle soorten interieurs. Waar let jij op bij de aanschaf van driepotige armaturen?

zwarte-driepoot-met-goud