Showing all 21 results

Klassieke wandlampen

Als je op zoek bent naar een wandlamp voor een klassiek interieur, wil dit niet zeggen dat je voor oubollig of ouderwets moet gaan. Er zijn voldoende wandlampen met klassiek ontwerp, maar met een hedendaagse toets. Waar je vroeger vooral stoffen lampenkappen zag, zie je nu bij de klassieke wandlampen heel wat mat glas. Dit creëert een intieme en rustige sfeer in een eigentijds jasje.

-35%
99.95 64.95
32.95
54.95
-35%
Ba
129.95
Ba
99.95
54.95

Strak, gekruld of gebogen: het kan!

Een wandlamp in klassiek design is vooral decoratief. Daarom wordt er aan het armatuur veel aandacht besteed. Je vindt klassieke lampen met rechte armaturen, gekrulde of gebogen vormen. De look van een klassieke wandlamp is zacht. Dit is dankzij de afwerking in messing, brons, goud, bruin of staal. Ze stralen indirect licht uit, wat de sfeer nog gezelliger maakt.

Heel wat keuze

Als je op zoek bent naar een wandlamp in klassiek design, dan heb je een enorme keuze. Je kiest voor een klassieke wandlamp die naar boven schijnt, of naar onder, of naar beide kanten. Er bestaan klassieke wandlampen met of zonder dimmer. Elke wandlamp met klassiek voorkomen heeft een eigen functie. Dient jouw wandlamp met klassiek uiterlijk om een leeshoek, je hobbytafel of je bureau te verlichten? Of moet jouw klassieke wandlampen een of meerdere kunstwerken verlichten? Bepaal eerst goed waarvoor je wandlampen met klassiek design zult gebruiken.

Combineer je wandlamp met een klassiek accessoire of verlichting

Je klassieke wandlamp is zo mooi dat je ze graag combineert met accessoires of andere verlichtingspunten in dezelfde stijl. Dit zijn er in overvloed. Met een klassieke wandlamp ga je alvast voor ouderwetse klasse, maar volgens de hedendaagse normen.