Plafondspots

Plafondspots komen in elke woonsituatie voor. Deze lamp neemt namelijk geen ruimte in, waardoor hij prima past in kleine woningen. De spot hangt immers aan het plafond, waardoor de muren en vloer vrij blijven voor meubels en decoratie. Daarbij zijn plafondspots door hun wendbaarheid reuze handig, zodat ze in allerlei situaties van pas komen.

Showing all 4 results

-29%
77.95
99.95
-20%
-15%
SALE
SALE
16.96

Kies de juiste plafondspot

Gezellig in een groepje bij elkaar aan een armatuur of verschillende individualisten in het plafond? Plafondspots bestaan er in allerlei soorten en maten. Je kan kiezen voor een inbouwvariant of een spot die aan het plafond is bevestigt in plaats van erin. Verder bestaan er plafondspots die niet alleen kunnen kantelen en draaien, maar ook verstelbaar zijn in breedte en hoogte. Met plafondspots heb je dus enorm veel mogelijkheden om de juiste verlichting te creëren. Of je nu de hoeken van een woonkamer wilt verlichten of gericht licht op een werktafel wilt, met plafondspots krijg je precies het lichtschijnsel welke je wenst. Bovendien zijn dergelijke spots verkrijgbaar met halogeen- of LED verlichting. De laatste variant heeft als voordeel dat LED lampen minder energie verbruiken.

Creëer de juiste verlichting met plafondspots

De meest plafondspots zijn gemaakt van kunststof of metaal. Ze zijn in allerlei stijlen verkrijgbaar, zodat er altijd wel voldoende varianten zijn die passen bij jouw interieur. Heb je een plafondspot in het juiste design en met de gewenste kleur gevonden? Dan kan je hem voor tal van mogelijkheden inzetten. Zo zijn dergelijke lampen ideaal om mooie decoraties in de spotlights te zetten. Ben je bijvoorbeeld trots op een souvenir uit een ver land? Met het lichtschijnsel erop wordt het object de blikvanger in de ruimte. Ook kan je met meerdere ingebouwde plafondspots een mooie sfeerverlichting creëren in de woonkamer. Of zorg met inbouwplafondspots voor een gelijkmatige verlichting door heel het huis. Dit kan je zelfs doorvoeren tot in de badkamer met plafondspots die geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Er zijn dus veel mogelijkheden om te genieten van functioneel en mooi licht in huis zonder dat de vloer of wand in beslag wordt genomen.

Industriële plafondspots

Lampen laten zich perfect lenen voor een industrieel uiterlijk. Daarmee wordt namelijk het mechaniek van de lamp goed zichtbaar. Plafondspots zijn helemaal ideaal, omdat je daarmee een mooi schilderij of object aan de wand perfect kunt uitlichten. Je kunt vrijwel alle plafondspots horizontaal en verticaal draaien, zodat je de lichtval helemaal naar jouw hand kunt zetten. Met meerlichtsspots creëer je bovendien een mooie sfeer in elke ruimte. Wil jij je interieur een eigentijdse look geven? Bekijk dan eens de collectie industriële lampen. En industrieel interieur is trendy en geeft je huis een stoere uitstraling. Met industriële verlichting voeg je een aantal mooie stoere details toe in je interieur.