Ventilatoren

Het wordt steeds warmer dus een goede ventilator is onmisbaar! Plafond ventilatoren met verlichting kan je het hele jaar door laten hangen. Staande ventilatoren haal je als het koeler wordt weer makkelijk uit een ruimte. Met onze duurzame en energiezuinige modellen zorg je niet alleen voor een frisse bries, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst. Ontdek hoe stil en krachtig onze ventilatoren zijn en geniet van een comfortabel en koel huis. Wil jij jouw huis koel houden zonder airco? Bekijk ons gevarieerde aanbod ventilatoren dan snel!


De zomers in Nederland worden steeds warmer. Ventilators zijn dan ook onmisbaar in huis. Ventilatoren geven geen koude lucht af, maar versnellen de luchtstroom. Dit zorgt ervoor dat warme luchtstromen die je zelf afgeeft worden weggevoerd en zweet sneller verdampt. Zo zorgen ventilators voor dat lekkere verkoelde effect.

Warme nachten

Veel huizen houden warmte vast. Hierdoor kan het ook ’s nachts nog flink warm in huis zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel stille ventilatoren. Deze stille exemplaren kan je 24/7 aan laten staan zonder dat je nachtrust verstoord wordt. Let op: zet een ventilator niet te dicht naast je ’s nachts. Als je dit wel doet loop je risico op droge huid en ogen door de circulerende lucht.

Ventilatoren met verlichting

Bij Directlampen vind je naast normale ventilatoren natuurlijk ook ventilatoren met verlichting! Dubbel zo praktisch en met mooie designs. In de meeste gevallen gaat het om plafondventilators die ook verlichting hebben. Deze plafondlampen zijn vaak te bedienen met een afstandsbediening. Je kan deze dan ook het hele jaar door laten hangen.

Staande exemplaren

Voor naast het bed, op het bureau of in de woonkamer is een staande ventilator of een toren ventilator vaak de beste optie. Staande ventilatoren zijn voorzien van ronddraaiende bladen, zij hebben vaak een kleiner bereik dan torenventilatoren die over de gehele hoogte van blazende lucht voorzien.

Van efficiënt tot luxe

Ventilatoren zijn er in allerlei soorten en maten. Van de basic ventilator tot draaiende exemplaren met afstandsbedieningen, displays, timers, verschillende standen en waterreservoirs. Hou ons snelgroeiende assortiment goed in de gaten en vind jouw perfecte ventilator bij Directlampen.nl!