Showing 1–36 of 68 results

Glazen tafellampen

Glazen tafellampen zijn unieke lampen. Heb jij al jaren dezelfde inrichting in jouw woonkamer? Dan wordt het tijd voor een nieuwe look. Een glazen tafellamp kan jou hier wellicht bij helpen.

-15%
73.95 62.86
-15%
46.95 39.91
-15%
31.95 27.16
27.95

Bollamp voor op tafel Steinhauer Ancilla hout en glas

16.5 cm hoog | Incl. dimmer | Incl. lichtbron
59.95

Moderne tafellamp Steinhauer Ancilla chroom

30 cm hoog | Incl. dimmer | Incl. lichtbron
79.95

Speelse meerlichts tafellamp zwart Steinhauer Tarda LED

60 cm hoog | Incl. dimmer | Incl. lichtbron
199.95

Tafellamp met touch dimmer Steinhauer Ancilla staal

30 cm hoog | Incl. dimmer | Incl. lichtbron
64.95
119.95
49.95
49.95
40.95
59.95

Combineren met allerlei stijlen

De tafellamp glas is verkrijgbaar in diverse verschillende, vrolijke kleuren. Zo'n mooie kleur lamp kan jouw woonkamer dus echt opvrolijken. Of je nou een moderne inrichting, retro inrichting of andere stijl in jouw huis hebt, het maakt niets uit. Een glazen tafellamp past er altijd bij. Wil je liever geen kleur, dan zijn er ook grijze, bronskleurige, stalen of koperkleurige tafellampen verkrijgbaar. Een koperkleurige glazen tafellamp past ontzettend mooi bij een retro stijl. Maar de stalen glazen tafellamp past perfect bij een moderne inrichting. Er zijn ook lampen die bij een echte robuuste, stoere inrichting passen, terwijl andere lampen glas juist weer heel goed bij een zachte, lieve inrichting passen. Er zijn dus veel verschillende tafellampen! Voor elke woonstijl is er wel een perfect bijpassende lamp te vinden.

Plaats hem waar jij wilt!

Een glazen tafellamp kan je eigenlijk overal in je woning plaatsen. In je woonkamer staat deze bijvoorbeeld erg mooi op je dressoir of naast je tv. Maar een glazen tafellamp kan je ook zeker in je slaapkamer op je nachtkastje plaatsen. Een plaats die veel mensen vergeten is de hal. In de hal is het ook sfeervol om een mooi lampje ergens in een hoek neer te zetten. Als je dan bezoek krijgt, dan komen zij gelijk binnen in een fijne sfeer.

De voordelen van een glazen lamp

Omdat er zo ontzettend veel verschillende kleuren glazen tafellampen zijn, is er altijd wel een lamp te vinden die bij jouw inrichting past. Veel vrouwen kiezen toch voor een bepaalde kleur in huis. Roze of blauw zijn bijvoorbeeld erg populair bij veel vrouwen. En dit zijn kleuren die ook verkrijgbaar zijn als tafellamp glas.

Er is dus altijd wel een lamp te vinden die qua kleur of stijl bij jouw inrichting past! Dus wil je wat veranderen aan je inrichting, dan is het zeker de moeite waard om naar een glazen tafellamp te gaan kijken. Veel shopplezier en daarna veel plezier met je nieuwe aanwinst!