Showing all 21 results

Wandlamp met schakelaar

Heb je een smalle ruimte waar je geen hanglamp kunt ophangen of wil je graag een gedeelte van een wand extra belichten? Dan zijn wandlampen ideaal. Een wandlamp is een lamp die weinig ruimte in beslag neemt en ze zijn vaak eenvoudig te bevestigen. Het is een andere manier om jouw eyecatchers uit te lichten of om extra sfeer te geven aan de ruimte.

27.40
20.30
194.95
83.80

Niets voor niets zijn wandlampen dan ook erg populair de laatste tijd. Je hebt vaak de keuze uit diverse designs, kleuren, functies en stijlen. Kies je voor een unieke of bijzonder vorm dan heeft de wandlamp niet alleen als functie om verlichting te geven, maar is het ook een mooie accessoire in de gang, woonkamer of slaapkamer.

Een wandlamp met schakelaar of stekker

Bij de aanschaf van een wandlamp heb je vele mogelijkheden. Niet alleen in kleur, design en stijl, maar ook in de manier waarom je de wandlamp aan- en uit zet. Zo kun je kiezen voor een wandlamp met schakelaar, een wandlamp met stekker of een model die op batterijen werkt. Een wandlamp met snoer is handig voor naast het bed, met een klik op de snoerstekker kan je zo de lamp bedienen zonder dat je je bed uit moet gaan. Ook worden wandlampen met snoer vaak gebruikt voor in de hal. Wil je een mooie wandlamp aan de muur zonder stekkers in het zicht, dan is een wandlamp met schakelaar ideaal. Er zijn verschillende soorten schakelaars. Zo kun je kiezen voor een wandlamp met touch schakelaar of een aan/uit knop op de lamp. Daarnaast heb je ook wandlampen met een trekschakelaar. Een wandlamp slaapkamer met schakelaar is handig als je vanaf een centrale locatie je verlichting in de slaapkamer wil regelen.

Kies je voor een simpel ontwerp of een uniek design object?

Wandlampen met schakelaar heb je in allerlei soorten, kleuren, maten en stijlen. Je kunt kiezen voor een industriële wandlamp als je houdt van stoere verlichting of voor een houten wandlamp als je een landelijke stijl hebt of meer warmte in huis wilt brengen. Daarnaast kan je kiezen voor de klassieke wandlampen met lampenkapjes of juist voor design wandarmaturen die een luxe en exclusieve uitstraling geven. Bij het uitzoeken van een wandlamp moet je niet alleen rekening houden met het design, maar ook met de lichtrichting. Hier zijn ook weer verschillende keuzes, zo zijn er verstelbare wandlampen, maar ook wandlampen die een indirect licht geven specifiek naar boven, beneden of op de wand schijnen. Ook kun je kiezen voor een dimmer op een wandlamp, zodat je de intensiteit van het lucht kun aanpassen. Voor een badkamer wandlamp met schakelaar is dat prettig, bijvoorbeeld wanneer je jezelf opmaakt. Er is dus een brede keuze in het aanbod van wandlampen met schakelaar.