Grondspots

Grondspots zijn lampjes die volgens ons niet kunnen ontbreken in jouw tuin. Een grondspot buiten geeft sfeervol licht en maakt het eenvoudig om paden en bomen te verlichten. Het praktische aan een grondspot is dat zij geen ruimte innemen. Daarnaast zijn de meeste grondspots led waardoor ze duurzaam zijn en lang mee gaan. Als je verlichting voor je tuin overweegt, bekijk dan ook onze tuin spots voor een breed scala aan verlichtingsmogelijkheden die perfect passen bij jouw tuininrichting. Kies nu jouw favoriete tuin spots en creëer een sfeervolle en praktische verlichting in je tuin.


Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar waarmee u vanaf de grond bijvoorbeeld een muur, het plafond in uw huiskamer, een kunstwerk of uw tuin perfect kunt belichten. In uw huiskamer kunt u grondspotjes bijvoorbeeld erg mooi en stijlvol wegwerken in de vloer. Het aparte effect van verlichting vanaf de vloer, voegt een zeer aantrekkelijke dimensie toe aan het lichtplan in huis of in een bedrijfsruimte. Met een goed gekozen grondspot geeft u de uitstraling van uw interieur een extra persoonlijke touch mee.

Nog meer woonplezier met innovatieve en energiezuinige verlichting vanaf de grond

Als u gebruik maakt van grondspots, dan zult u zien dat u met deze manier van verlichten nog meer woonplezier beleeft. Of u nu een grondspot binnen of buiten gebruikt; de opwaartse verlichting maakt dat u de te verlichten locaties op een wel zeer speciale manier onder de aandacht brengt. U kunt zelfs kiezen voor dimbare modellen waarmee u nog eenvoudiger de lichtopbrengst aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast. En natuurlijk zijn er tegenwoordig ook veel grondspots die voorzien zijn van energiezuinige ledverlichting. Zo kiest u voor een zeer aantrekkelijke manier van verlichten terwijl u ook nog eens geld op uw energierekening bespaard en een goede bijdrage aan een schoner milieu levert.

Met grondspots maakt u de keuze voor een moderne en unieke manier van verlichten die zowel binnen- als buitenshuis voor nog meer sfeer en efficiëntie zorgt.

Voor elk doel en ieder interieur de beste grondspot

Er zijn uiteenlopende modellen grondspots verkrijgbaar. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan in de vloer weggewerkte grondspots, of losse staande exemplaren. Er zijn vaste en draaibare modellen in de handel met een zeer divers materiaalgebruik en er kan gekozen worden voor onder meer een ronde of vierkante grondspot in verschillende afmetingen. Als u kiest voor grondspots voor in de tuin, dan kunt u er onder andere prachtig aan weerszijden een tuinpad mee verlichten of de spot richten op uw schuur, garage of een aantrekkelijk onderdeel van uw tuin zoals een mooie boom of struik. In uw interieur kan een grondspot in combinatie met een inbouwspot in uw plafond, een unieke sfeer scheppen waarmee u uw woonplezier nog verder vergroot. Door de toepassing van grondspots creëert u eenvoudig een bijzonder aangenaam accent dat niet alleen in een woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in een hal of slaapkamer een origineel onderdeel van uw lichtplan is.

Een speciale inbouw grondspot kan goed tegen een stootje en is stof-, kras-, water-, en drukbestendig Wanneer de spot bijvoorbeeld, tijdens het dweilen van de vloer in aanraking met water komt, mag dit geen enkel probleem zijn. De armaturen van grondspots hebben dan ook een hoge IP-waarde waaraan u kunt zien hoe stof- en waterbestendig deze lichtbronnen zijn.