Showing 1–36 of 88 results

Zwarte wandlampen

Zwarte wandlampen zijn een belangrijk onderdeel van elke ruimte. Ze geven sfeer aan grote en kleine ruimtes. Wandlampen zwart zijn in veel verschillende stijlen te verkrijgen, zodat er voor iedereen wel een zwarte wandlamp is die perfect bij hun kamer past.

-15%
62.95 53.51
19.95

Hippe zwart/gouden wandlamp Anne Lighting Anne’s Choice

12 cm diep | Incl. lichtbron | Verstelbaar
44.95
22.95
36.95
49.95
29.95
26.95
83.95
44.95
74.95
59.95

Wandlamp met arm Trio Leuchten Kazan matzwart

55 cm diep | Incl. dimmer | LED | Verstelbaar
107.95
-15%
36.95 31.47

Buiten wandlamp met schemersensor Steinhauer Poro zwart

9 cm diep | Buiten | Incl. lichtbron | Sensor
34.95

Mogelijkheden

Het handige van wandlampen is dat ze makkelijk te plaatsen zijn. Doordat ze aan de muur hangen, is er geen ruime op de vloer nodig en kun je ze overal plaatsen. Gebruik zwarte wandlampen bijvoorbeeld om een schilderij uit te lichten of hang hem bij je favoriete stoel om heerlijk te kunnen lezen. Ook is deze soort lamp perfect te gebruiken als nachtlampje of om bijvoorbeeld bij je bureau te hangen. In de rest van het artikel kun je meer inspiratie te doen om deze lamp op verschillende manieren te stylen.

Woonkamer inspiratie

Op Directlampen.nl zijn er heel veel verschillende modellen te vinden. In de categorie zwarte wandlampen zijn er tientallen zwarte wandlampen te vinden. Een zwarte wandlamp is met enorm veel andere accessoires te combineren. Als je een zwarte wandlamp bijvoorbeeld in de woonkamer plaatst is het prachtig om deze met andere robuuste materialen te combineren. Plaats het bijvoorbeeld boven een eikenhouten kast en combineer met verschillende stoere, leren en metalen details zoals verschillende soorten fotolijstjes. De lamp geeft een industriële uitstraling aan je woonkamer. Of plaats de lamp bij je favoriete stoel om te lezen. Gebruik makend van een grijze, grof gebreide plaid is dit al snel de favoriete hoek van het huis. Op deze manieren wordt de zwarte wandlamp binnen de kortste keren de blikvanger van de woonkamer.

Rustige studeerkamer

Maar de woonkamer is niet de enige plek in huis waar de zwarte wandlamp geplaatst kan worden. Vanwege het handige formaat is het ook prima voor kleinere ruimtes in het huis, zoals een studeerkamer. Plaats de zwarte wandlamp bijvoorbeeld boven je bureau. Combineer de lamp met grijze, witte en zwarte details om een rustige ruimte te creëren om te kunnen werken en studeren.

Romantische of stoere slaapkamer

Ook in de slaapkamer kan een wandlamp zwart goed van pas komen. Aangezien je de lamp aan de wand kan monteren is het prima te plaatsen boven een nachtkastje. Met de zwarte wandlampen kun je je slaapkamer naar jouw stijl aanpassen. Gebruik robuuste materialen voor een industriële uitstraling of juist zachtere pasteltinten voor een meer romantisch gevoel. De combinaties met de zwarte wandlampen zijn eindeloos.