Lamp nachtkastje

Nachtkastlampjes zijn onmisbaar in de slaapkamer. Met een nachtkastlampje kan je alle kanten op. Zo zijn er verschillende stijlen, van brocante tot en met trendy. Het belangrijkste is dat je de lamp makkelijk aan kan zetten. Daarnaast vinden veel mensen het fijn als een lampje op het nachtkastje genoeg licht geeft om bij te kunnen lezen.

Voor ieder nachtkastje een lamp naar smaak

Wanneer je op zoek gaat naar een nachtkastlampje houd je met verschillende zaken rekening. Voor de hand liggend is dat je er eentje uitkiest die qua omvang letterlijk op het kastje past. Een te grote of juist in verhouding te kleine nachtkastlamp is gewoon niet handig en staat ook niet altijd even mooi. zwarte-nachtkast-lamp-nove In dit geval is het belangrijk om je smaak mee te laten tellen. Je kunt dan kijken naar het uiterlijk van de lamp nachtkastje of juist het resultaat ineen. Veel mensen kopen dan ook een lamp nachtkastje tegelijk met het kastje zelf, zodat het altijd leuk bij elkaar staat.

Wel een nachtkastje geen lamp

Wanneer je al een kastje hebt, maar nog geen lamp, is het belangrijk dat je je richt op het uiterlijk van de kast. Als je kastje donkerbruin is, zal een lichtbruin nachtkastlampje misschien niet het allermooist zijn. Een lamp nachtkastje is een aanvulling op het design van het kastje en vormt dus samen een geheel. Gelukkig zijn er zo ontzettend veel verschillende designs dat er voor iedereen wel wat te vinden is.

Bijzonder design lampje voor je nachtkastje

Je kunt kiezen voor een standaard lamp voor nachtkastje uitvoering, maar een bijzonder design maakt het geheel toch nog een stukje unieker. Een speciaal ge-designed lamp nachtkastje geeft een persoonlijke twist aan je (slaap)kamer. Soms is de kap zo gemaakt dat de vorm en kleur van het licht veranderd en dat geeft gelijk een andere sfeer. Als je dus een design nachtkastlampje of een design tafellampje zoekt, moet je altijd rekening houden met het effect op de kamer. Juist omdat deze gevoeliger zijn qua resultaat.

nachtkastlampje-beton

Waar je een nachtkastlampje kunt kopen

In veel winkels staat een nachtkastlampje bij de kastjes op dezelfde afdeling. Laat je niet afleiden door het feit dat je bij de slaapkamerafdeling 'moet' zoeken, vaak staan de nachtkastlampjes ook gewoon bij de andere lampen. Makkelijker dan een winkel doorzoeken is online winkelen. Een website dat zich speciaal richt op de nachtkastlamp weet precies waar je naar zoekt en wat mooi bij elkaar past. Zo kun je heel gemakkelijk naar eigen wens een nachtkastlampje vinden.