Oosterse tafellampen

Oosterse tafellampen maken je zen. Hou je van een ontspannen sfeer? Minimalistisch maar toch met warmte? Wellicht is een Oosterse tafellamp dan iets voor jou! Combineer een houten kamerscherm, een bonsai boom en een lage tafel eens met een Oosterse tafellamp.

Showing all 7 results


Wil je eens wat anders? Probeer de tafellamp te plaatsen binnen een modern interieur, met wat 'koudere' kleuren zoals blauw en wit voor wat contrast en variatie. Meer rust? Ga dan voor een compleet wit interieur met wat donkere accenten. Een Oosterse tafellamp, een Boeddha en wat donkere 'pebbles' maken je huis helemaal zen.

Verlicht je pad

De Oosterse tafellamp staat natuurlijk prachtig op de eettafel of bijzettafel. Maar je hoeft je niet te beperken tot deze opties. Maak eens een 'stairway to heaven' van Oosterse tafellampen. Plaats op elke tree van de trap een lamp om je weg naar boven te verlichten. Symbolisch en stylish

Alle kleuren van de regenboog

Een Oosterse inrichting hoeft niet altijd rustig te zijn. Felle blauwe en roze kleuren vrolijken je huis op en geven het energie. Mix dit met wat Oosterse en Arabische elementen om het effect nog wat te versterken. Je huis zal bruisen van energie (en jij dus ook)!