Buitenlampen met schemerschakelaar

Ooit een buitenlamp met schemerschakelaar overwogen? Buitenlampen zijn er in talloze soorten en maten. De bekendste is natuurlijk de traditionele buitenlamp. Deze buitenlamp verlicht de tuin doorlopend en springt aan wanneer de sensor beweging ontdekt. Tegenwoordig zijn er veel meer opties als het gaat om buitenlampen. Een populaire trend binnen de categorie buitenlampen zijn toch wel de buitenlampen met schemerschakelaar.

Showing all 4 results

Buiten wandlamp met schemersensor Steinhauer Poro zwart

9 diep | Buiten | Incl. lichtbron | Sensor
39.95

Halfronde wandlamp met schemersensor Steinhauer Poro zwart

9 cm diep | Buiten | Incl. lichtbron | Sensor
39.95
82.95

Buiten wandlamp met bol Steinhauer Simara zwart

13 cm diep | Buiten | LED | Sensor
69.95

Buitenverlichting is een onmisbare aanvulling voor je woning. Je wil je gasten niet door het donker naar je huis leiden en zeker voor jezelf is het niet prettig om in het donker naar je voordeur te lopen. Naast dat het praktisch en functioneel is, geeft dit ook een stukje gezelligheid rondom het huis. Bovendien zorgt een buitenlamp voor het gevoel van veiligheid. Het nadeel van de reguliere buitenverlichting is het feit dat je deze steeds handmatig aan en uit moet zetten. Gelukkig hebben wij nu een buitenlamp met schemerschakelaar, die zichzelf bedient. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar je buitenverlichting.

Buitenlampen met schemerschakelaar

Tuin- en terrasverlichting dat is voorzien van een schemerschakelaar biedt de uitkomst voor als je jezelf wat meer rust en comfort gunt. In tegenstelling tot de reguliere buitenlampen, hoef je bij de buitenlampen met schemerschakelaar niet iedere dag de lampen aan en uit te zetten. Een buitenlamp met schemerschakelaar werkt namelijk geheel automatisch. De verlichting schakelt zichzelf in en dooft ook weer automatisch. Dit scheelt in de week toch aardig wat minuten werk. Naast dat het fijn is voor jezelf, is dit ook nog eens energiebesparend.

Werking buitenlamp met schemerschakelaar

Waar met de werking van een sensor het licht zichzelf activeert bij bewegingen, reageert een buitenlamp met schemerschakelaar op de lichtsterkte in de omgeving. Het wordt daarom ook wel een schemerschakelaar of lichtsensor genoemd. Je kan de sensor geheel naar eigen wens instellen. Wanneer de lichtintensiteit lager wordt dan de opgegeven waarde, gaat de lamp vanzelf aan. Anderzijds herhaalt dit proces zich ’s morgens in omgekeerde volgorde en schakelt de buitenlamp dankzij het toenemende daglicht automatisch uit.

Buitenverlichting met schemerschakelaar aanschaffen.

Je kan bij ons kiezen uit een groot aanbod aan buitenverlichting met schemerschakelaar. Verlichting met een dag- en nachtsensor is leverbaar in verschillende soorten en maten. Er zijn langwerpige, bolvormige en vierkant uitgevoerde verlichting. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar als muurverlichting, staande sokkellamp of grondspot. Ook onze buitenverlichting kan je geheel naar je interieurstijl in huis aanpassen. Houd je van een industriële look of juist van modern? Dit zit allemaal in ons assortiment. Het merendeel van onze buitenverlichting met schemerschakelaar is voorzien van energiezuinige LED-lampen. Je bespaart daarom veel, op verschillende fronten.