Alle 12 resultaten

 • 9.1 Klantbeoordeling
 • 9,2 klantbeoordeling
  Meer dan 600 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2.
 • Betalen zoals jij dat wilt!
  Achteraf betalen met Klarna, iDeal, Mastercard of met de Visa, bij Directlampen kan het.
 • Gratis verzending & retour!
  Alle bestellingen ongeacht de orderwaarde worden gratis verzonden en kunnen gratis retourneert worden!
 • 9.1 Klantbeoordeling
 • 9,2 klantbeoordeling
  Meer dan 600 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2.
 • Betalen zoals jij dat wilt!
  Achteraf betalen met Klarna, iDeal, Mastercard of met de Visa, bij Directlampen kan het.
 • Gratis verzending & retour!
  Alle bestellingen ongeacht de orderwaarde worden gratis verzonden en kunnen gratis retourneert worden!

Lichtbronnen

Lichtbronnen zijn onmisbaar in en rondom het huis en andere gebouwen. Een lichtbron zorgt ervoor dat we ook na zonsondergang goed zicht hebben. Daarnaast is verlichting niet alleen functioneel. Lichtbronnen zijn ook zeer populair als decoratie. Denk hierbij aan gedimde lampen voor een intieme sfeer of gekleurde lampen voor een feestelijk uitstraling.


Wat de ideale lichtbron is, hangt af van de plaats waar je deze wilt gebruiken en welke sfeer je wilt creëren. Op een bouwplaats kies je bijvoorbeeld voor een krachtige bouwlamp met helder wit licht en in de huiskamer voor een sfeervolle hanglamp met warm geel licht. Aangezien de klassieke gloeilamp bijna is uitgestorven, zijn de meest voor de hand liggende lichtbronnen halogeenlampen, spaarlampen en ledlampen.

Halogeenlampen

Halogeenlampen worden veel gebruikt als lichtbronnen in huis en op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan de spotjes in het plafond of bureaulampen. Het voordeel van halogeenlampen is dat zij de warme lichtkleur van gloeilampen benaderen, maar minder stroom verbruiken. Daarnaast zijn alle halogeenlampen dimbaar waardoor je eenvoudig de sfeer in de ruimte naar smaak kunt aanpassen.

Spaarlampen

Spaarlampen zijn energiezuiniger dan halogeenlampen en gaan tot wel 8 jaar mee. Een spaarlamp als lichtbron is zeer geschikt voor ruimtes die goed verlicht dienen te worden. Denk bijvoorbeeld aan een keuken, een werkplaats of een trappenhuis.

Ledlampen

De meest energiezuinigste lichtbronnen zijn ledlampen. Een ledlamp gaat tot wel 20 jaar mee en is tot wel 90 procent energiezuiniger dan andere lichtbronnen. Een ledlamp wordt daarom vaak ingezet als lichtbron die dag en nacht moet blijven branden. Denk bijvoorbeeld aan noodverlichting of oriëntatieverlichting.

Ben je op zoek naar duurzame buitenverlichting voor in de tuin of efficiënte schijnwerpers voor op de bouwplaats? Met het grote assortiment van Ledexpress heb je een ruime keuze aan energiezuinige floodlights LED voor diverse toepassingen rondom het huis en op de werkvloer. Het voordeel van een LED floodlight is dat je met een enorm laag energieverbruik relatief veel oppervlakte kunt verlichten. Gebruik je jouw LED floodlights rondom het huis? Dan ga je met LED sensor flood lights nog efficiënter om met je energieverbruik. LED sensor flood lights zijn ideaal om op de oprit of bij de voordeur te plaatsen zodat je 's avonds altijd goed zicht hebt wanneer je vertrekt of aankomt zonder dat je het licht onnodig lang hoeft te laten branden. Alle LED floodlights zijn voorzien van beugels waarmee je ze in meerdere standen op de grond kunt plaatsen of aan de muur kunt bevestigen.

50W LED floodlights en meer

LED schijnwerpers zijn efficiënte buitenverlichting, omdat ze veel minder energie verbruiken bij een relatief hoge lichtopbrengst. De 50W LED floodlights van Ledexpress hebben bijvoorbeeld dezelfde lichtopbrengst als een 100W gloeilamp. Dat betekent dat je, in vergelijking met gloeilampen, 50% bespaart op je energiekosten. Een LED floodlight 80 W is doorgaans een goede keuze om een middelgrote tuin te verlichten. Heb je meer vermogen nodig voor bijvoorbeeld een bouwproject? Dan kun je bij Ledexpress ook terecht voor een krachtige 150W LED floodlight met een lichtopbrengst van maar liefst 10.500 lumen.