Industriële wandlampen

Industriële wandlampen zijn sinds een aantal jaar een populair fenomeen. Een industriele wandlamp is een echte eyecatcher. Met deze stoere sfeermakers verander je direct de totale sfeer in huis. De industriële stijl wordt gekenmerkt door de stoere kleuren, bewerkte materialen en coole designs. Welke industriële wandlamp is jouw favoriet?


wandlamp-industrieel-wit

De industriële stijl is de laatste jaren erg gewild. Deze stoere look geeft een krachtige uitstraling aan elk vertrek. Een industriële wandlamp is perfect voor elke kamer die wel een opknapbeurt kan gebruiken. Het omschrijven in één woord van het genre industriële wandlamp valt is lastig. Simpelweg zijn het de lampen die men kent uit de oude fabrieken. Zware en robuuste lampen met een eigenzinnige stijl en doorleefd karakter. Maar tegenwoordig spelen winkels hier goed op in. Je ziet steeds meer moderne varianten op de industriële wandlamp. Ook de vervaardiging van het armatuur wordt gedaan met steeds lichter materiaal. Ook de bekende hangende losse lampbolletjes vallen onder industriële wandlampen.

Industriële wandlamp combineren

Het combineren van wandlampen industrieel kan in vrijwel elke woonstijl. Hun eigenheid doet ze goed samenwerken met andere stijlen. Denk aan een stoere karakteristieke wandlamp in een moderne setting. Door de jaren heen verandert je smaak. Maar met een wandlamp industrieel hoef je niet direct je totale huis om te gooien. Pas slechts een aantal attributen aan in je vertrek en je hebt een nieuw huis. En hoe tof is het contrast tussen stoer en knus? Plaats industriële wandlampen in een landelijke setting bijvoorbeeld. Op deze manier creëer je een bijzonder contrast waarop je niet uitgekeken raakt. De industriële wandlamp wordt het focuspunt van de hele inrichting. Welke industriële wandlampen passen goed bij jouw huis?

Waar kun je industriële wandlampen aanschaffen

Is jouw woning of kamer aan verandering toe? Laat dan een nieuwe frisse wind waaien door je interieur. Stijl de gewenste ruimte met industriële wandlampen. Elke woning krijgt een vernieuwende look met slechts een paar aanpassingen. Ga je voor een originele look en wil je een echte industriële wandlamp? Dan ben je bij Directlampen op de juiste plaats. In het assortiment industriële wandlampen is de keuze reuze. Ga je voor een zwarte wandlamp industrieel? Of kies je de grijze variant? Het is aan jou! Toch niet helemaal jouw ding? Dan is een landelijke wandlamp of een wandlamp in de kleur bruin iets voor jou. Een wandlamp van industrieel tot landelijk tovert je interieur om in een waar paradijs in slechts een handomdraai! Welke ruimte ga jij een nieuw jasje steken?

wandlamp-industrieel