Contact opnemen

Lukt het jou niet om te bestellen of loop je tegen andere vragen aan? Neem dan gerust even contact met ons op! Dat kan op de volgende manieren:

  • Bel naar 055 – 203 22 78
    Maandag t/m donderdag 9:00 – 12:00 uur
    Maandag t/m donderdag 13:00 – 16:00 uur
    Vrijdag 9:00 – 12:00 & 13:00 – 14:30 uur

Meest gestelde vragen

De verzending is volledig kosteloos binnen Nederland en België vanaf €35! Een fijne meevaller, nietwaar?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen gratis in Nederland de bestelling te ruilen of te retourneren. Dit is mogelijk zonder opgave van reden. Gebruik hiervoor de onderstaande link: https://www.directlampen.nl/retourneren/. Indien mogelijk graag terug sturen in de originele verpakking.

Voor al jouw vragen over lampen of bestellingen zijn wij telefonisch bereikbaar op 055 203 2278. Onze telefonische klantenservice is van maandag tot en met donderdag geopend van 09:00 – 12:30 uur, en van 13:30 – 17:00 uur. Voor vrijdag geldt van 09:00 – 14:30 uur. Maandag t/m vrijdag zijn we per mail bereikbaar op info@directlampen.nl.

In verband met de verhuizing van onze logistiek, hanteren wij momenteel een levertijd van 2-4 werkdagen.

Als we de retourzending hebben ontvangen op onze retourafdeling, wordt het artikel gecontroleerd. Het zal na verwerking maximaal 72 uur (2 à 3 werkdagen) duren, voordat je het aankoopbedrag ontvangt.

Bij ieder PostNL, DPD, Homerr of DHL servicepunt in Nederland kunnen artikelen worden afgegeven met de bijbehorende retouretiketten. De geldigheid van een retouretiket is 14 dagen. Deze dient dus ook binnen 14 dagen ingeleverd te worden.

Een lamp besteld in onze showroom en toch nog een vraag over jouw bestelling? Heel begrijpelijk! Je kunt onze showroom bereiken op 0318-561160.

Je kunt jouw bestelling retourmelden via de onderstaande link: https://www.directlampen.nl/retourneren/.                                                         

Zodra je dit formulier hebt ingevuld, wordt er automatisch een retourlabel gegenereerd. Deze dien je uit te printen en op de verpakking te plakken die gratis retour in Nederland gaat. De geldigheid van een retouretiket is 14 dagen. Het pakket kan je afgegeven bij ieder PostNL, DPD, Homerr of DHL servicepunt in Nederland/België. Bewaar het verzendbewijs goed. Na ontvangst van de zending, behandelen wij deze op de retourafdeling. Nadat het teruggestuurde pakket gecontroleerd en verwerkt is, sturen we een e-mail. Het retourbedrag wordt vervolgens teruggestort binnen 72 uur.

Je kunt jouw factuur terugvinden in jouw account. Geen account aangemaakt? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 055-5822856 en per mail op info@directlampen.nl

Bekijk alle veelgestelde vragen

Laat een bericht achter

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden op onze website? Laat dan hieronder uw vraag achter.