Showing all 36 results

Zwarte spots

Zwarte spots zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen. Er zijn veel losse modellen, maar ook uitvoeringen van meerdere spots op een voet of bevestigingsplateau. Met bijvoorbeeld 3 of 4 in draairichting verstelbare plafondspots zwart die samen een lichtarmatuur vormen, kunt u vanuit het midden van bijvoorbeeld uw woonkamer het hele vertrek precies naar wens verlichten. Een enkele spot zwart kunt u onder andere gebruiken om een bepaalde hoek, een muur, meubilair of een kunstwerk zoals een schilderij mooi te belichten.

Ba
9.95
-15%
29.95 25.45
-15%
57.95 49.26
12.95
79.95
79.95

Dubbele zwarte opbouw spot Steinhauer West Point

24 cm breed | Dimbaar | Incl. lichtbron
99.95
47.95
99.95

Stoere tweelichts spot Steinhauer Brooklyn zwart

29 cm breed | Dimbaar | Incl. lichtbron
69.95

Opbouwspot rond Mexlite Fay zwart

8.5 cm breed | Dimbaar
20.95
12.95
132.00
166.00
159.95

Zwarte opbouwspot LED Steinhauer West Point

12 cm breed | Dimbaar | Incl. lichtbron
49.95

Stoere LED plafondspot Steinhauer Brooklyn zwart

11 cm breed | Dimbaar | Incl. lichtbron
39.95
199.95
34.95
23.95

Drie zwarte spots opbouw Steinhauer West Point

36 cm breed | Dimbaar | Incl. lichtbron
149.95

In een stijlvol eigentijds interieur waarin de nieuwste woontrends een belangrijke rol spelen, mag een functioneel lichtplan met moderne lichtbronnen niet ontbreken. Er zijn tegenwoordig voor ieder interieurtype veel verschillende lichtarmaturen verkrijgbaar. Wanneer u toe bent aan nieuwe verlichting voor in uw huis, dan moet u beslist eens nadenken over de aanschaf van zwarte spotjes. Met een goede spot kunt u een vertrek of een deel daarvan perfect uitlichten. En wanneer u daarbij gebruik maakt van een zwart model, bent u er zeker van dat u gekozen heeft voor een actuele kleur die uitstekend te combineren is met veel andere kleurstellingen die op dit moment populair zijn binnen de woninginrichting. Of u nu een inbouwspot zwart, een opbouwspot zwart of een plafondspot zwart toepast; in alle gevallen beschikt u met een spot zwart over eigentijdse verlichting die er fraai uitziet en die zorgt voor een aangename, comfortabele en gezellige lichtval in huis.

Voor ieder vertrek de juiste spot zwart

U kunt kiezen voor een inbouwspot zwart in uw keuken, kast of zwevend plafond waarmee u op geraffineerde wijze een door u beoogde ruimte of locatie sfeervol verlicht. Maar u kunt ook een opbouwspot zwart gebruiken in uw hal, een slaapkamer of boven het bureau in een werk- of studeerkamer. Ook voor in uw badkamer zijn er verschillende speciale zwarte inbouw- en opbouwpots zwart verkrijgbaar die zorgen voor sfeer en optimaal gebruikersgemak. En op een zolder, in een schuur of bijkeuken waar weinig licht is, kunt u met een zwarte verstelbare spot voor optimale verlichting zorgen.

Zo kunt u met zwarte spots alle kanten op terwijl u ook nog eens gekozen heeft voor een zeer stijlvolle kleur die een fraai samenspel aangaat met de inrichting van een moderne woning met een trendy kleurgebruik. Of u nu een strak modern interieur heeft, of een inrichting met een meer klassieke of rustieke look; er is altijd een passende inbouwspot zwart, een opbouwspot zwart of een plafondspot zwart te vinden die exact past bij uw persoonlijke voorkeuren voor stijl en efficiëntie. En wanneer u helemaal de controle over uw verlichting wilt houden, kunt u ook nog eens kiezen voor een spot zwart met een functionele dimmer. Zo kunt u uw verlichting maximaal aanpassen aan wat er op het moment nodig is.

Kiezen voor optimale sfeer en een energiezuinige werking

Zwarte spots zorgen voor optimale sfeer in alle vertrekken van een eigentijdse woning of bedrijfsruimte. U heeft daarbij de keuze voor een lichtbron als de ouderwetse gloeilamp of voor bijvoorbeeld energiezuinige ledverlichting. Op dit moment is goede ledverlichting erg populair vanwege de duurzaamheid en het lage gebruik van energie. Zo draagt u bij aan een schoner milieu en houdt u meer geld over in uw portemonnee terwijl u tegelijkertijd geniet van dé moderne manier van verlichten. Een spot zwart met eersteklas ledverlichting is zodoende een verstandige aanschaf waaraan u langdurig veel plezier en gemak kunt beleven.

Al met al is het gebruik van een plafondspot zwart, een opbouwspot zwart of een inbouwspot zwart een uitstekende geld- en energiebesparende manier om voor perfecte sfeervolle verlichting tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding te zorgen.