Roze hanglampen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De woontrends geven aan dat we kiezen voor pastelkleuren, of zelfs voor wat we noemen de 'poederkleuren'. Het zijn subtiele kleuren die we onderling combineren. Het geheel straalt zachtheid en gezelligheid uit. Een hanglamp in roze is makkelijk te combineren met diverse accessoires. Je vindt roze zowel in moderne, klassieke, vintage of loftstijl terug.

De roze hanglamp als blikvanger

Als je één enkele bijzondere blikvanger in je kamer wil, dan kies je best voor een grote roze hanglamp. Denk bijvoorbeeld aan een bolvormige hanglamp in roze tinten. Of wat dacht je van de grote fabriekslamp? Beide springen onmiddellijk in het oog. Combineer je roze hanglamp met witte, lichtblauwe of lichtgrijze muren. Hier komt een roze hanglamp het best tot haar recht.

Roze: subtiel en zacht

Ga je liever voor discreet, subtiel en teder? Dan kun je je hanglamp in roze combineren met grijsblauw, lichtbruin of turquoise. Vind je je roze hanglamp echter te overheersend? Combineer ze gerust met hetzelfde model maar in een andere kleur. De spookjes-hanglampen zijn hiervoor uiterst geschikt. Een paar hanglampen op een rijtje geven een heel speelse indruk. Durf voor roze te gaan: het is vooral trendy!