Moderne hanglampen

Moderne hanglampen staan gelijk met strakke lijnen? Dat zou je op het eerste gezicht denken. Maar niets is minder waar. Zelfs in moderne woningen kom je al eens wat meer ronde vormen, krullen, plooitjes of andere fantasietjes tegen.

Daar hebben de ontwerpers van moderne hanglampen rekening mee gehouden. En gelukkig maar. Op die manier is er heel wat keuze tussen de hanglampen met modern uiterlijk. Je vindt ze in elk materiaal, in elke kleur en in elke vorm.

Moderne woning: een egale look

Zorg ervoor dat je in je woning overal dezelfde look aanhoudt. Hang je een moderne hanglamp in de woonkamer, hang dan ook een hanglamp met een modern cachet in de eetkamer. Ga je voor een moderne hanglamp in de slaapkamers, doe dit dan ook in de badkamer en op de overloop. Je vindt heel wat verschillende modellen binnen ieders budget, dus dat mag de reden niet zijn om overal een andere stijl van verlichting aan te brengen! Denk bij het kiezen van moderne hanglampen ook aan je wandlampen, vloerlampen en tafellampen. Hou deze ook modern, zodat ze mooi bij elkaar aansluiten.

Kies de juiste moderne hanglamp

Bekijk goed je moderne meubelen en accessoires. Bepaal welke kleur van moderne hanglamp je hierbij verkiest. Ga je voor dezelfde kleuren als diegene die al in je interieur voorkomen? Of wil je je moderne hanglampen als contrast gebruiken en ga je voor een totaal andere kleur? Bijvoorbeeld de hanglamp van zilver of de hanglamp in het wit. Maak voor jezelf ook uit welke vormgeving je wil. Elke hanglamp met modern voorkomen heeft namelijk een andere vorm. Als je voor strak gaat, heb je ruime keuze. Ga je toch voor een uitzonderlijke eyecatcher? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor papieren moderne hanglampen, een spookjeslamp of een kristallen luchter. Ga op je gemak rondneuzen op internet en bekijk foto's van diverse interieurs. Zoek datgene dat bij jouw interieur aansluit en bekijk welke moderne hanglampen in deze interieurs zijn gebruikt. Ga daarmee aan de slag om jouw favoriete moderne hanglampen te vinden.