Moderne plafondlampen

Moderne plafondlampen zijn er in veel soorten en maten. Als we kiezen voor een nieuwe woning, kiezen we vaak voor modern. Eigentijdse woningen hebben vaak strakke lijnen en grote kamers. Met de juiste verlichting kun je een moderne woning gezellig maken.
meer-filters

Showing 1–36 of 174 results

-15%

Dubbele plafondspot Mexlite Fez zwart

20 cm breed | Dimbaar | LED
99.95 84.96
-15%
57.95 49.26
Ba
45.95
Ba

dubbele LED plafondspot Steinhauer Upround staal

24 cm breed | Dimbaar | Incl. lichtbron
69.95
199.95
Ba
58.95
69.95
79.95

Dubbele zwarte opbouw spot Steinhauer West Point

24 cm breed | Dimbaar | Incl. lichtbron
99.95
74.95
44.95
Ba

Basic plafonnière Reality Pollux wit

27 cm breed | Badkamer | Dimbaar | LED
39.95
12.95
119.95
12.95
22.95
47.95
99.95

Moderne plafondlampen in diverse uitvoeringen

moderne plafondlampen bestaan in heel wat ontwerpen. Je kunt gaan voor leuke spots, een plafonnière of waarom geen moderne plafondlamp met kristal? Als je voldoende ruimte hebt, kun je kiezen voor een stoere grote klokvormige lampenkap. Elke plafondlamp modern heeft een aparte look. Als je de juiste kiest, geeft dit een meerwaarde aan de kamer.

In combinatie met je interieur

Stem je moderne plafondlamp zo veel mogelijk af op de kleuren van je interieur. Heb je veel witte muren en plafonds? Kies dan voor witte plafondlamp of metalen plafondlamp. Heb je koperen elementen in je wooninrichting? Dan kun je kiezen voor een moderne plafondlamp met koperen armatuur. Bij een hedendaagse landelijke woning past een moderne plafondlamp met stoffen lampenkap uitstekend. Je kunt ook voor speelse verlichting kiezen: bijvoorbeeld de plafondlamp modern met diverse hangende lichtbollen of leuke drielichts plafondlamp met kristal.

Een moderne plafondlamp als eyecatcher?

Verlichting is in de eerste plaats functioneel. Maar waarom zou je moderne plafondlamp niet decoratief kunnen zijn? Kies daarom eens voor iets bijzonders. Als je voor spots kiest, kies dan bijvoorbeeld voor stoere spots of spots die op een creatieve manier gedraaid kunnen worden. Wil je spots in metaal? Kies dan bijvoorbeeld eens voor een koperen plafondlamp, als tegenstelling op je witte muren en plafonds. Combineer daarbij nog een of twee accessoires in koper en je moderne plafondlamp wordt een blikvanger. Kies de moderne plafondlamp die perfect bij jou past! Bekijk ook onze andere stijlen plafondlampen, zoals de landelijke plafondlamp, klassieke plafondlamp of de design plafondlamp.