Moderne tafellampen

Moderne tafellampen zijn perfect als je op zoek bent naar meer sfeer in de woonkamer, werkkamer of slaapkamer. De moderne ontwerpen zijn vaak strak waardoor je een tafellamp met een modern uiterlijk op veel plaatsen kan neerzetten. Nieuwe trends vallen ook onder de noemer moderne tafellampen.
meer-filters

Showing 1–36 of 283 results

-10%
31.49
69.95
-28%
24.47
-15%
-17%
41.21
-15%
Combi Deal
58.57
-15%
Combi Deal
87.47
-5%
17.05
-32%
-44%
44.75
-28%
19.43
-15%
Combi Deal
158.02
-23%

Strakke led tafellamp Mexlite Stekk zwart

70 cm hoog | Incl. dimmer | LED | Verstelbaar
61.96
-15%

Gebogen tafellamp Anne Lighting Anne’s Choice zwart met goud

56 cm hoog | Incl. lichtbron | Verstelbaar
69.95
-15%
Combi Deal
53.47

Combineren

Omdat er heel veel verschillende modellen en kleuren zijn, is een moderne tafellamp eigenlijk met nagenoeg alle woonstijlen te combineren. Het staat ontzettend leuk bij een strakke inrichting, maar ook bij een retro inrichting kan de tafellamp modern mooi staan. Bij een retro inrichting staat een rosé koper tafellamp bijvoorbeeld erg mooi. Tafellampen met een modern gekleurde kap vrolijken jouw kamer op. Heb je een strakke inrichting, dan zijn de tafellampen van staal erg geschikt. Er zijn heel veel verschillende modellen stalen lampen verkrijgbaar. Er is dus altijd wel een moderne tafellamp te vinden die bij jouw inrichting past.

Waar neerzetten

Een moderne tafellamp kan je op veel plaatsen in jouw huis neerzetten. Als je een werkkamer hebt, kan je de tafellamp modern heel goed op of bij jouw bureau plaatsen. Zo heb je hier veel betere verlichting en verlichting is uiteraard belangrijk op een werkkamer. Moderne lampen staan ook mooi in je woonkamer. Je kunt deze bijvoorbeeld op een tafeltje in de hoek van je kamer zetten, zo creëer je een mooie, warme sfeer in je woonkamer. Maar ook voor je slaapkamer is een tafellamp die een modern tintje heeft heel geschikt.

Voordelen

En door hun mooie look geven de tafellampen een modern tintje aan je kamer en zijn ze ook echte eyecatchers. Ze mogen dus echt gezien worden. Omdat ze er in allerlei modellen zijn en ook in verschillende prijscategorieën is er altijd wel een tafellamp die geschikt is voor jouw woning! Met zo'n mooie lamp creëer je echt een warme, sfeervolle kamer!