Tafellamp buiten

Een tafellamp buiten zorgt ervoor dat gezellige avonden niet afgebroken hoeven te worden doordat het donker wordt. Een buiten tafellamp helpt bij het verlichten van de lekkere hapjes en gezellige spelletjes. Tip; kies voor een oplaadbare tafellamp buiten, deze kan je vervolgens eenvoudig verplaatsen naar de door jouw gewenste plek.

Toont alle 3 resultaten

SALE

Dimbare buiten LED tafellamp Steinhauer Ancilla zwart

30 cm hoog | Buiten | Incl. dimmer | LED
 59.95

1-2 werkdagen levertijd

-36%
SALE
(1 review)
 34.95

1-2 werkdagen levertijd

-36%
SALE
 34.95

1-2 werkdagen levertijd


Het zal dan weer eens avond worden na de eerste paar glaasjes wijn en dan wil je natuurlijk nog in de late uren kunnen nagenieten. Daarom kunt u hier terecht voor de verlichting van uw tuinfeestjes of avonden naast het gazon, zodat jij ook daarmee lekker kan pronken bij je vriendinnen.

Als visite langskomt wil jij laten zien dat jij het mooiste buitenruimte hebt en daarom is een tafellamp buiten zeer mooi als decoratie. De witte kleur van de buiten tafellamp kan je goed combineren met elke stijl van inrichting. Zet de tafellamp buiten of binnen! Er zijn eindeloze designcombinaties en het is ook mogelijk om verlichting te kopen die van kleur veranderd. Kortom, een prachtig koopje voor elke tuinliefhebber!