Chiem

Chiem
Online marketeer

Stoer en elegant, dat is de Eelco vloerlamp! Zwart in combinatie met goud is een trend van nu. Dit probeer ik ook te reflecteren in mijn werk. Wat vindt de consument op dit moment leuk? Zo houden we de klanttevredenheid hoog!

Rianne

Rianne
Planning, administratie en klantcontact

Mijn favoriete lamp is de Tommy. Ik ben namelijk dol op eten. De details maken deze lamp bijzonder. In mijn werk wil ik ook dat elk detail klopt.

BENTHE-LOW-RES-WEB

benthe
Manager (personeelzaken)

De wandlamp Dion is mijn favoriet. Niet alleen door zijn schaar, maar ook omdat hij flexibel is. Het flexibel zijn komt overeen met mijn functie. Daarnaast is deze lamp ook gaaf met andere kapjes. Een echte aanwinst!

Daan-goed

Daan
Manager (financieel)

Wat de Davin zo speciaal voor mij maakt is zijn minimalistische design in combinatie met de stoere, robuuste look van de lamp. Voor de zwarte bureaulamp Davin is altijd plaats op mijn bureau!

loes-2-goed

Lucy
Content medewerker Duitsland

Een hanglamp waar ik blij van word is Tripoli. Ik hou van natuurlijke materialen in huis. Daarnaast brengt deze lamp veel gezelligheid in huis doordat het licht sfeervol door de lamp heen schijnt.

marinus (1)

Marinus
Grafisch vormgever

De drielichts hanglamp Burgundy pronkt boven mijn eettafel! Naast dat hij voldoende licht geeft om bij te werken, vind ik het design ook erg sprekend.

Ronald

Ronald
Online marketeer

Lupo is een strakke en moderne tafellamp. Is het geen plaatje? Daarnaast is de lamp functioneel. Persoonlijk hecht ik hier veel waarde aan. Daarom is deze bureaulamp mijn favoriet!

Accueillir Automne Instagram Publication

EUGÉNIE
Online marketeer Frankrijk

De Bollique hanglamp is mijn favoriet. Het unieke design en de hoogwaardige materialen geven mijn woonkamer een warme en trendy uitstraling. De keuze van de verlichting is erg belangrijk. Het is DE finishing touch om de toon te zetten in je interieur.