Tim-Lebrechthausen

Tim
Online manager

Mijn persoonlijke favoriet is de industriële hanglamp Clinton. Groot, stoer en robuust. Mijn collega’s vinden het een typisch voorbeeld van compensatie gedrag.

Sharon

Sharon
Klantenservice medewerker

Mijn favoriete lamp is de stoere hanglamp Vita in het bruin, omdat het een robuuste en verweerde look heeft. Bovendien heeft het een industrieel karakter, iets dat goed in mijn interieur past.

Marinus

Marinus
Grafisch vormgever

De drielichts hanglamp Burgundy pronkt boven mijn eettafel! Naast dat hij voldoende licht geeft om bij te werken, vind ik het design ook erg sprekend.

Linda

Linda
Inkoopmanager

Ik ben dol op de Scandinavische woontrend en voer het door in mijn interieur. Daarom is mijn absolute favoriet de hanglamp Hella! Scandinavisch, pure eenvoud en ook heeft ze een eigenwijze (houten) twist.

ilse-profielfoto-800X800

Ilse
Klantenservice medewerker

De wandlamp Liv is mijn favoriet. Niet alleen door zijn schaar, maar ook doordat hij flexibel is. Het flexibel zijn komt overeen met mijn functie. Daarnaast is deze lamp ook gaaf met andere kapjes. Een echte aanwinst!

Sophie-profielfoto-2.0-800X800

Sophie
SEO specialist

Ik was meteen verkocht toen ik de Yogyakarta lamp zag! Lekker chaotisch, maar enigszins met structuur. Net als ik!

 

Maud

Maud
Content manager

Stoer en uniek. Zo kun je mijn favoriete vloerlamp beschrijven. De blauw/groen gekleurde kap maakt in mijn ogen de lamp compleet. Kortom, op de vloerlamp Edward raak ik nooit uitgekeken!

Joost

Joost
Online marketeer

Wat de Davin zo speciaal voor mij maakt is zijn minimalistische design in combinatie met de stoere, robuuste look van de lamp. Voor de zwarte bureaulamp Davin is altijd plaats op mijn bureau!