Etienne

Etienne
Online Marketeer

Ik word helemaal blij van de Unicorn. Kleurrijk, eigenzinnig en vrolijk. De Unicorn kan van kleur veranderen. Als allround marketeer probeer ik continue met de markt mee te veranderen. 

Rianne

Rianne
Klantenservice / planning

Mijn favoriete lamp is de eettafellamp Tommy. Ik ben namelijk dol op eten. De details maken deze lamp bijzonder. In mijn werk wil ik ook dat elk detail klopt.

TIM-LOW-RES-WEB-2

Tim
Online manager

Mijn persoonlijke favoriet is de industriële hanglamp Clinton. Groot, stoer en robuust. Mijn collega’s vinden het een typisch voorbeeld van compensatie gedrag.

BENTHE-LOW-RES-WEB

benthe
Online marketeer

De wandlamp Liv is mijn favoriet. Niet alleen door zijn schaar, maar ook doordat hij flexibel is. Het flexibel zijn komt overeen met mijn functie. Daarnaast is deze lamp ook gaaf met andere kapjes. Een echte aanwinst!

SHARON1

Sharon
Klantenservice medewerker

Mijn favoriete lamp is de stoere hanglamp Eliga in het bruin, omdat het een robuuste en verweerde look heeft. Bovendien heeft het een industrieel karakter, iets dat goed in mijn interieur past.

marinus (1)

Marinus
Grafisch vormgever

De drielichts hanglamp Burgundy pronkt boven mijn eettafel! Naast dat hij voldoende licht geeft om bij te werken, vind ik het design ook erg sprekend.

Daan

Daan
Online marketeer

Wat de Davin zo speciaal voor mij maakt is zijn minimalistische design in combinatie met de stoere, robuuste look van de lamp. Voor de zwarte bureaulamp Davin is altijd plaats op mijn bureau!

MARCINE-LOW-RES-WEB

Marcine
Online marketeer

Benn is mijn favoriete lamp! Dit tafellampje is sfeervol en heeft een luxe uitstraling. Ik ben dan ook helemaal fan van de rookglas trend. Tip: als je in glazen lampen wisselt van lichtbron, maak je er gelijk een andere lamp van!

loes-2

Lucy
Online marketeer Duitsland

Een hanglamp waar ik blij van wordt is Timaka. Ik hou van natuurlijke materialen in huis. Daarnaast brengt deze lamp veel gezelligheid in huis doordat het licht sfeervol door de lamp heen schijnt.

anne-2

Anne
Online marketeer

Mijn favoriete lamp is de Buckley. Deze hanglamp staat super mooi boven de eettafel. Bovenop de lamp is er ruimte voor accessoires. Zo pas je de lamp eenvoudig aan naar jouw interieur!

Ronald

Ronald
Online marketeer