Koperen hanglampen

Koperen hanglampen stralen warmte uit. Dit materiaal verspreidt een mooie diepe gloed. Geen enkel ander materiaal kan dit evenaren. Of je nu kiest voor een koperen hanglamp met een matte of een glimmende afwerking, koper weerkaatst altijd het licht van de omgeving. Dat geeft extra allure aan een koperen hanglamp.

Gezelligheid in elke stijl van woning

Koperen hanglampen bestaan al lang. Ze worden vaak met klassieke of traditionele woningen geassocieerd. Maar gelukkig hebben de ontwerpers van koperen lampen ook moderne en trendy modellen ontwikkeld. Op die manier heb je voor elke stijl van interieur de juiste koperen hanglamp. Een draadlamp of een klokvormige hanglamp in koper gaan goed bij de industriële stijl. In deze stijl wordt vaak voor metaal gekozen. Koper hoort daar zeker bij. Koperen hanglampen met een bolvormige kap passen uitstekend in ultramoderne woningen. Hier vormen ze een mooi contrast met witte of grijze muren. Als je meer van klassiek houdt, kun je voor grote schotelvormige koperen hanglampen kiezen. Oosterse koperen hanglampen zijn speels en exotisch. Koper is perfect te combineren met kleurrijke tapijten en interieurstoffen.

Een koperen hanglamp is sterk en duurzaam

Als je kiest voor koperen hanglampen, dan ga je voor duurzaamheid. Een koperen hanglamp gaat niet stuk. Bovendien gaat een koperen hanglamp mee met de tijd. Koper is van alle tijden en dat zal de eerste decennia ook zo blijven. Het is sterk en blijft altijd mooi. Je kunt het om de zoveel tijd eens oppoetsen en je bent weer gerust voor een paar jaar.

Durf te combineren met een koperen hanglamp

Een koperen hanglamp is makkelijk te combineren met andere verlichting met een koperen uitvoering. Combineer naar hartenlust vloer-, staan-, muur- en hanglampen in koper. Daarnaast kun je je koperen hanglamp afstemmen op je meubelen, je accessoires, de kleur van je vloer en de stoffen in jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan details zoals koperen handgrepen op je kasten, een koperen vaas of een koperen kunstwerk. Koper gaat bij zachte kleuren of felle kleuren. Koper gaat goed bij hout en bij kunststof. Durf te combineren en jouw eigen stijl te ontwikkelen. Koper helpt jou hiermee!