Koperen wandlampen

Koperen wandlampen zijn echte sfeermakers. De warme kleur van koper is daarnaast eenvoudig te combineren. Plaats een koperen wandlamp naast het bed, boven het bureau of bij de keuken. Wandlampen nemen minder ruimte in dan tafellampen. Een koperen wandlamp is dus praktisch en sfeervol, dat is toch wat je van verlichting verlangt?!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Koper gaat bij elke stijl

Een wandlamp in koper kun je in elke stijl van woning inzetten. Koperen wandlampen zijn al heel lang populair in landelijke, rustieke of traditionele interieurs. Nu doen de wandlampen met koper afwerking het ook goed in moderne en trendy woningen. Het koper kaatst het omgevingslicht terug, waardoor de wandlamp in koper ook overdag schittert. Ook al kies je voor een kleine koperen wandlamp, ze valt altijd op in een grote woning. De industriële stijl maakt ook graag gebruik van een koperen wandlamp. Koper en andere metalen werden vaak in industriële panden gebruikt. Als je in een loft gaat wonen, zijn er waarschijnlijk nog heel wat koperen elementen aanwezig. Hierbij sluit je koperen wandlamp uitstekend aan.

Een koperen wandlamp is stoer en fijn tegelijk

Koper is een robuust metaal. Door zijn kleur komt een wandlamp in koper minder hard over dan chroom of zilver. Vind je je huidige inrichting wat te koel of te strak? Denk dan aan een koperen wandlamp. Deze brengt onmiddellijk een warme gloed in huis. Zonder overdadig te zijn, krijg je op deze manier een verfijnde en zachte look. Combineer ze gerust met andere objecten in koper. Je vindt heel wat decoratieve of functionele accessoires in koper. Denk bijvoorbeeld aan schalen, vazen, een kunstwerk of andere koperen verlichting. Keukengerei zoals mandjes, bestek, kookpotten of keukenapparaten: het zijn een voor een pareltjes die mogen gezien worden! Als je voor een koperen wandlamp kiest, blijft het daar niet bij. Eens je voor koper valt, wil je er meer van! Is dit niet de lamp waar jij naar op zoek bent? Kijk dan bijvoorbeeld naar onze wandlampen in het wit of naar de houten wandlamp.