Papieren hanglampen

Bij papieren hanglampen denk je onmiddellijk aan de grote bolvormige hanglampen in papier? Er is gelukkig meer keuze dan dat!

Papieren hanglampen zijn er tegenwoordig in allerlei vormen en kleuren. Het materiaal is zodanig bewerkt dat ze makkelijk schoon te houden zijn. Ze blijven hun kleur behouden en gaan lang mee. Zo kun jij jaren genieten van je prachtige lamp in papier!

Papieren hanglamp met plooitjes of ribbeltjes

Heel leuk zijn de papieren hanglampen in de vorm van spookjes. Hier heb je de keuze tussen verschillende vormen van lampenkapjes: grote of kleine ribbels en afhangende of horizontaal staande ribbels. Deze papieren hanglamp is vooral geliefd bij kinderen en jonge studenten. Maar ook volwassenen die een speelse noot in hun interieur brengen, kiezen vaak voor dit type van papieren hanglamp. Deze lampen ogen grappig en zijn echte blikvangers in huis. De lampjes hebben karakter en vertellen daardoor ook iets over jou!

De stoere hanglamp in papier

Naast de verfijnde papieren hanglamp hierboven beschreven, kun je kiezen voor een stoere papieren hanglamp. De klokvorm is gebaseerd op de oude scheeps- of fabriekslampen. Het gaat hier echter om een hanglamp in papier, wat toch weer wat verfijnder is dan koper of brons. Dit type papieren hanglamp gaat uitstekend in lofts en industriële woningen.

Een gelijkmatig en diffuus licht met een papieren hanglamp

Papier laat het licht amper door. Daardoor krijg je een diffuus licht dat nooit rechtstreeks in de ogen schijnt. Deze lampen met papieren lampenkap zijn uitstekend om een gezellige sfeer te creëren. Ze brengen het licht precies waar jij het hebben wil.