Koperen vloerlampen

Op zoek naar groene vloerlampen? Groen is de kleur van de natuur. Groen doet leven! Zo ook binnenshuis kan een nuance van groen wat leven in de brouwerij brengen. Het is overigens een kleur die met veel andere kleuren samen gaat. Wit bijvoorbeeld geeft in combinatie met groen een stijlvol resultaat.


Zo geniet je optimaal van je favoriete boek bij het ideale (lees)licht. Naast de decoratieve en functionele functie kleven er nog meer voordelen aan de vloerlamp koper. Doordat het armatuur niet gemonteerd is aan bijvoorbeeld de muur, is het verplaatsen heel eenvoudig. Wil je de ruimte anders indelen? Zet dan de koperen staande lamp op de gewenste plek!

De kameleon onder de kleuren

Koper straalt veel warmte en gezelligheid uit. Het is een kleur die net als goud of een chromen vloerlamp eenvoudig te combineren is met andere tinten. Tevens is koper toepasbaar in diverse woonstijlen. Plaats een vloerlamp koper naast een stoere leren bank voor een industriële sfeer. Liever een moderne setting? Ook dat kan! Zet de koperkleurige vloerlamp naast een petrolblauwe bank voor een speels contrast. Kortom, de koperen staande lamp voelt zich overal thuis, van een moderne setting tot aan een industrieel huis! Naar welke woonstijl gaat jouw voorkeur uit? Hoe combineer jij de vloerlamp koper?