Koperen vloerlampen

Koperen vloerlampen kunnen een hoekje net dat beetje gezelliger maken dan dat het was. Tover de woonkamer om tot een sfeervolle ontspanningsruimte. Plof lekker op de bank na een dag hard werken en schakel de koperen staande lamp aan.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Zo geniet je optimaal van je favoriete boek bij het ideale (lees)licht. Naast de decoratieve en functionele functie kleven er nog meer voordelen aan de vloerlamp koper. Doordat het armatuur niet gemonteerd is aan bijvoorbeeld de muur, is het verplaatsen heel eenvoudig. Wil je de ruimte anders indelen? Zet dan de koperen staande lamp op de gewenste plek!

De kameleon onder de kleuren

Koper straalt veel warmte en gezelligheid uit. Het is een kleur die net als goud of een chromen vloerlamp eenvoudig te combineren is met andere tinten. Tevens is koper toepasbaar in diverse woonstijlen. Plaats een vloerlamp koper naast een stoere leren bank voor een industriële sfeer. Liever een moderne setting? Ook dat kan! Zet de koperkleurige vloerlamp naast een petrolblauwe bank voor een speels contrast. Kortom, de koperen staande lamp voelt zich overal thuis, van een moderne setting tot aan een industrieel huis! Naar welke woonstijl gaat jouw voorkeur uit? Hoe combineer jij de vloerlamp koper?