Resultaat 1–36 van de 132 resultaten wordt getoond

 • 9.1 Klantbeoordeling
 • 9,2 klantbeoordeling
  Meer dan 600 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2.
 • Betalen zoals jij dat wilt!
  Achteraf betalen met Klarna, iDeal, Mastercard of met de Visa, bij Directlampen kan het.
 • Gratis verzending & retour!
  Alle bestellingen ongeacht de orderwaarde worden gratis verzonden en kunnen gratis retourneert worden!
 • 9.1 Klantbeoordeling
 • 9,2 klantbeoordeling
  Meer dan 600 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2.
 • Betalen zoals jij dat wilt!
  Achteraf betalen met Klarna, iDeal, Mastercard of met de Visa, bij Directlampen kan het.
 • Gratis verzending & retour!
  Alle bestellingen ongeacht de orderwaarde worden gratis verzonden en kunnen gratis retourneert worden!

Industriele hanglampen

Heb jij al industriële hanglampen thuis? De industriële stijl viert hoogtij! Oude pakhuizen worden omgevormd tot grote loftwoningen.

-23%
Waardering 4.00 uit 5
129.95 99.95
-20%
Waardering 4.50 uit 5
149.95 119.95
-13%
-30%
Waardering 5.00 uit 5
139.95189.95

De oude materialen uit scholen en fabrieken worden gerecupereerd en opnieuw in onze wooninrichting gebruikt. Zo gaat het ook met industriele hanglampen. Een hanglamp met industrieel uiterlijk geeft een stoere look aan een interieur en het zijn echte blikvangers in huis. Industriele hanglampen zijn zo populair dat designers en fabrikanten besloten hebben om ze na te maken op basis van oude ontwerpen. Een hanglamp in een industrieel ontwerp is gewoon een must in lofts en industriële woningen!

Industriele hanglamp: heel wat modellen

Als je op zoek gaat naar een hanglamp met industrieel voorkomen, dan heb je een enorme keuze aan ontwerpen. Draadlampen, schaarlampen, cinema-spots, scheepslampen, fabriekslampen en noem maar op. In elk geval hebben hanglampen met industrieel uiterlijk één ding gemeen: ze zijn stoer! Als je dit voor ogen houdt bij je keuze, kun je nooit verkeerd doen. Verder laat jij je fantasie de vrije loop en volgt je hart. Er is voldoende keuze in industriële hanglampen. Speel met kleuren, vormen en soorten materiaal. Ga voor gematigd of extravagant, kies voor veel lichtbronnen of één grote. Ga voor een schitterende en glimmende of voor een oude en doorleefde look. Je kiest wat jij het mooiste vindt en wat het beste bij jouw woning past.

Stoer, degelijk en karaktervol

Een hanglamp voor een industrieel pand moet er stoer, groots en sterk uitzien. Een industriele hanglamp is dan ook vaak in metaal uitgevoerd. Soms zien ze er verweerd uit, maar dat geeft net het stoere karakter aan een industriele hanglamp. Zowel de grote klok- of schotelvormige als de kleine draadlampen zijn van degelijk materiaal gemaakt. Vroeger moest een industriele hanglamp heel wat doorstaan in fabrieken of ziekenhuizen. Dit principe is volledig door de hedendaagse ontwerpers overgenomen. Ook nu heb je een industriele hanglamp voor jaren!

Hou dezelfde look aan doorheen je woning met een industriele hanglamp

Een loftwoning eindigt niet in de woonkamer. Ook je badkamer, slaapkamer of kinderkamer richt je best in in dezelfde industriële stijl. Kies daarom bij de inrichting van je loft voor verschillende hanglampen met industrieel voorkomen. Voorzie één grote industriele hanglamp boven de eettafel, of hang een paar kleinere bij mekaar. Kies daarom voor bijvoorbeeld een Steinhauer hanglamp of paarse hanglamp. In lofts zie je vaak enorme vensters. Kleed deze aan met een paar industriele hanglampen op een rijtje. In de slaapkamer kies je voor een hanglamp met industrieel uitzicht maar die toch verfijnd en gezellig licht uitstraalt. Het voordeel van een industriele hanglamp is dat ze perfect met andere lichtbronnen te combineren is. Hang één grote industriele hanglamp als centrale lichtbron en vul deze aan met staanlampen, wandlampen of tafellampen in dezelfde stijl. Combineer ze bijvoorbeeld met oude metalen kasten, betonnen vloeren, kale bakstenen muren, stoere houten tafels en verweerde tapijten. Na een tijd merk je: het is alsof jouw industriële hanglamp hier altijd al gehangen heeft!