Alle 32 resultaten

LED hanglampen

Met led hanglampen verlicht je een donkere ruimte op een verantwoorde manier?Hanglampen led die aan het plafond bevestigd zijn komen overal van pas. Van de eetkamer tot het kantoor! Kenmerkend aan deze soort verlichting is dat ze op een sfeervolle manier het licht verspreiden. Tegenwoordig is de LED hanglamp enorm gewild. Heb jij al een hanglamp led boven de tafel hangen?


Verbod gloeilampen betekent opkomst van LED!

Het Europees Parlement heeft besloten om tussen 2009 en 2012 alle gloeilampen van de markt te halen. Als gevolg hiervan is de energiezuinige LED verlichting sterk in opkomst. Deze vervangt namelijk het oude peertje. De ouderwetse gloeilamp kwam daarmee te vervallen of is beperkt beschikbaar. De positieve bijdrage van LED hanglampen nam een toevlucht daardoor. Verlichting met LED modules zijn energiezuiniger, milieuvriendelijker en gaan veel langer mee dan reguliere lichtbronnen.

Wat zijn de voordelen van de hanglamp led?

LED is een afkorting van light emitting diode. Oftewel lichtuitstralende diode. De module is zuinig qua stroomverbruik en zorgt direct voor een besparing op je rekening. Wist je dat de led hanglamp langer mee gaat? De verwachte levensduur is namelijk vele malen langer dan van overige lichtbronnen. Een gloeilamp gaat gemiddeld 1000 uur mee, de hanglamp led daarentegen gaat minimaal 35000 uur mee. En laat ik gelijk een fabeltje uit de wereld verhelpen. Veel mensen denken namelijk dat led hanglampen koel en wit licht geven. Dat is allang niet meer zo, dus niet waar! Door de jaren heen is dat probleem verholpen. Met de led hanglamp zet je tegenwoordig de moderne en gezellige sfeer in huis! En ook een fijn feitje: hanglampen led worden niet heet, zoals dat wel het geval is bij gloeilampen. Een stuk veiliger dus!

Bij het kiezen van de gewenste led hanglamp speelt smaak een belangrijke rol. Een lamp vertelt namelijk veel over jou persoonlijke stijl, maar moet ook passen bij de ruimte. Wat dacht je van een moderne glasplaatlamp boven de eettafel? Zo kan je bij sfeervol licht dineren, de krant lezen of een bordspel spelen! Is jou gewenste lamp niet voorzien van een led module? Kies dan een LED lichtbron! Op deze wijze profiteer je alsnog van de voordelen van led hanglamp. Laat je inspireren door onze collectie hanglampen led.