Stallamp

Al heel wat jaren wordt de stallamp buiten gebruikt als verlichting bij boerderijen en stallen. Tegenwoordig zien we ze echter ook steeds vaker terug in de tuinen in de stad of het dorp. Deze verlichting kan namelijk perfect toegepast worden in een landelijke tuin, maar ook in combinatie met een moderne stijl komt de oude stallamp goed tot zijn recht. Een stallamp in je tuin voegt een nostalgische, retro uitstraling toe aan het geheel.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Stallamp buiten met retro uitstraling

Lampen zijn van groot belang in de tuin. Zomeravonden worden nog net wat gezelliger met de juiste verlichting en in de wintermaanden zijn de benodigde lichtpunten zowel sfeervol, als praktisch. Aangezien de verlichting zo belangrijk is, mag er best wel wat aandacht aan de uitstraling besteed worden. Een oude stallamp kan een positief effect op de sfeer in de tuin hebben. De stallamp buiten is het oorspronkelijke karakter als boerderijlamp niet verloren, waardoor deze er authentiek en nostalgisch uitziet. Gelukkig past deze stijl tegenwoordig ook heel mooi in veel moderne tuinen.

Stallamp in diverse stijlen en kleuren

Het stallamp aanbod is erg divers. Er zijn stallampen beschikbaar met een duidelijke klassieke uitstraling, maar er zijn ook varianten die in een wat moderner jasje gestoken zijn. Je kunt dus een oude stallamp verwachten met klassieke, krullende decoratie, maar ook strakke lijnen kunnen voorkomen. Er is daarnaast variatie te vinden in het kleurgebruik. Zo zijn er verschillende stallampen buiten met een metaalkleurig uiterlijk. Ook de stallamp zwart is ontzettend populair, aangezien je met deze kleur veel kanten op kunt. Weet je al naar wat voor stijl voor een stallamp jouw voorkeur uitgaat?

Een handige stallamp met sensor

Het is erg fijn om voldoende licht te hebben wanneer je in de tuin zit of loopt. Wil je toch liever niet dat het licht onnodig aanstaat? Dan kun je een stallamp met sensor gebruiken. De slimme sensor registreert wanneer er beweging is. Hierdoor springt het licht alleen aan wanneer dat echt nodig is. Dit kan zelfs nog voor een extra veilig gevoel zorgen, aangezien ook ongewenste personen de verlichting in het donker zullen activeren.

Een oude stallamp in jouw tuin

Een stallamp buiten kan een prachtige sfeermaker zijn. Bij Directlampen vind je verschillende oude stallampen voor de tuin. Lijkt een stallamp zwart je wel wat of ga je liever voor een andere kleur? Je kunt daarnaast ook nadenken of je een stallamp met sensor of zonder sensor aan wilt schaffen. Wanneer je nog wat hulp nodig hebt bij je keuze, mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hopelijk staat zo niets je meer in de weg om de perfecte stallamp te kiezen voor jouw eigen sfeervolle tuin.