fbpx

Alle 17 resultaten

Betonnen hanglampen

Momenteel zijn betonnen hanglampen zeer populair. Er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar van toonaangevende fabrikanten die staan voor topkwaliteit op zowel optisch als technisch gebied. De natuurlijke uitstraling van een hanglamp van beton zorgt voor een bijzondere sfeer die exclusiviteit en hoogwaardige kwaliteit uitstraalt.


Een steenachtig materiaal als beton is zeer geschikt binnen een woninginrichting waarin rust, ruimte en een evenwichtige uitstraling van belang zijn. Vooral ook wanneer u een liefhebber van designproducten bent kan een beton hanglamp in de stijl van bijvoorbeeld de industriële vormgeving een zeer goede keuze zijn.

De hanglamp van beton is een sterk accent in het interieur

De lichte of donkergrijze grijze betonlook en de samenstelling van het materiaal maken van een beton hanglamp een echte blikvanger waarmee u een sterk accent in uw interieur legt. Er zijn uiteenlopende betonnen lichtarmaturen te vinden die net zo goed passen in een minimalistisch interieur met een recht lijnenspel, als in en meer klassieke of rustieke woninginrichting. Ook retromodellen zijn volop verkrijgbaar. Zo is er altijd een bijzonder vormgegeven hanglamp van beton te vinden die past bij uw persoonlijke voorkeuren en de stijl waarin u uw woning heeft ingericht. Grijs is een trendy kleur die in veel interieurs succesvol wordt toegepast. Een licht-of donkergrijze beton hanglamp kan dan ook een sterke rol spelen boven een design eettafel, een stijlvolle salontafel of een aantrekkelijke bijzettafel. De koele betonlook schept rust en laat zich zeer goed toepassen in combinatie met veel andere natuurlijk ogende materialen zoals diverse houtsoorten, steen, gips en keramiek. Een beton hanglamp doet het ook erg goed in combinatie met een lichtgrijze of donkergrijze muur. Zo creëert u een smaakvol afgestemd geheel terwijl u geniet van een optimale lichtbron met een comfortabele lichtopbrengst en een weergaloze uitstraling.