Blauwe hanglampen

Blauwe hanglampen geven onmiddelijk een pittige en speelse toets aan een kamer. Blauw is een frisse en pittige kleur. Het verwijst naar een zomerse lucht of de zee. Heb je een woning die wat donker uitvalt? Dan kun je een paar blauwe hanglampen plaatsen en je krijgt meteen een andere look.

Toont alle 2 resultaten

Moderne hanglamp met blauwe kap Steinhauer Sparkled Light staal

Wandschakelaar|50 cm
 119.95

1-2 werkdagen

Hoogte verstelbare hanglamp Steinhauer Stang geborsteld zwart met velours blauwe kappen

Wandschakelaar
 309.95

1-2 werkdagen


Blauw is jong en speels

Blauw is vooral bij jonge mensen heel populair. Een blauwe hanglamp past uitstekend in moderne, trendy of futuristische woningen. Kies hier bijvoorbeeld voor grote draadlampen of scheepslampen. Hier kun je ze combineren met felle kleuren zoals oranje of fel groen. Plaats een paar accessoires in dezelfde kleur als je blauwe hanglamp en laat deze als eyecatcher op je afkomen. Hanglampen in blauw zijn ook geliefd in vintage woningen. Kies hier voor zacht blauw, een beetje verweerd of vaal. Dit gaat heel goed bij gebruikte en gerecupereerde voorwerpen. Ook al ligt het niet voor de hand: met wat fantasie gaat blauw ook wel bij klassieke woningen. Denk bijvoorbeeld aan een scheepslamp met draad en geribbeld glas. Of wat dacht je van een hanglamp in blauw in een stoere schotelvorm?

Geef je woning wat extra blauwe toetsen!

Je valt voor een hanglamp in blauw? Dan kun je deze best combineren met blauwe accessoires. Blauw is namelijk een vrij felle kleur en wordt graag ondersteund door andere voorwerpen in dezelfde kleur. Plaats een paar blauwe glazen flessen (in overvloed te vinden) in een hoekje en hang er een hanglamp in blauw boven. Laat blauw ook terugkomen in kussens, dekentjes, vloerkleed of een schilderij. Denk bij je andere verlichting ook aan blauw. Een hanglamp in blauw komt goed tot zijn recht als je ook wandlampen, vloerlampen of tafellampen in blauw hebt. Met wat fantasie en creativiteit passen blauwe hanglampen in elk interieur!