✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Houten kroonluchters

Van zodra je in een kamer binnenkomt en je ziet een houten kroonluchter, dan krijg je een aangenaam gevoel. Een houten kroonluchter heeft enerzijds nostalgische vormen. Hij is dan ook gebaseerd op de klassieke kroonluchters met kristallen kralen. Maar anderzijds is hij speels doordat de kralen in hout zijn. Het is een onverwachte twist die aan dit ontwerp gegeven wordt.

Showing 5 products

Houten kroonluchters als eyecatcher

Als je voor je kroonluchter hout kiest, dan heb je gegarandeerd een blikvanger in huis. Of je nu kiest voor een naturel houten kroonluchter, of je kiest voor zwarte kralen, in beide gevallen oogt hij prachtig. Het is pure klasse die aan je plafond hangt te pronken. Had jij nooit gedacht dat je voor een kroonluchter hout zou kiezen? Gewoon doen! Je zult zien dat je houten kroonluchter heel wat succes zal hebben.

Waar passen houten kroonluchters het best?

Er is geen plaats te bedenken waar een houten kroonluchter niet zou passen. Klassieke ontwerpers kiezen al eeuwen lang als belangrijkste materiaal voor een kroonluchter hout. Dat zien we nu nog altijd in de landelijke en klassieke omgeving. De inrichting van loftwoningen en industriële interieurs doet veel beroep op hout en zal ook voor een kroonluchter hout gebruiken. Bij moderne en trendy woningen kun je je houten kroonluchter inzetten als contrast tegen je strakke muren en plafonds. Welke sfeer je ook wilt creëren, of welk effect je ook met je verlichting wilt bekomen, een houten kroonluchter is altijd te overwegen. 

Een houten kroonluchter: onderdeel van een ruimer geheel

Natuurlijk heb je niet enkel een plafondlamp nodig. Ook wandlampen, staanlampen en tafellampen maken deel uit van je verlichting. Laat daarom je overige verlichting aansluiten bij je houten kroonluchter. Als je voor je kroonluchter hout in natuurkleur hebt gekozen, kies dat dan ook voor je andere lichtpunten. Kies je eerder voor zwarte kralen? Ga dan ook voor zwart voor je andere verlichting. Doe hetzelfde met je meubels, accessoires, kunstvoorwerpen en dergelijke meer. Combineer kleuren, vormen en materialen en stem ze zo goed mogelijk op elkaar af. Als je dit principe aanhoudt, kom je tot een mooi evenwichtig geheel.