Zwarte kroonluchters

Zwarte kroonluchters zijn hip. De laatste decennia wordt er voor een kroonluchter zwart gekozen zoals nooit tevoren.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Laat je zwarte kroonluchter tot zijn recht komen!

Een zwarte kroonluchter is een blikvanger in de kamer. Vooral als deze tegen een lichtgekleurd plafond of muren hangt. Hang hem als centraal middelpunt op in de woonkamer. Heb je een hoge hal of trapzaal? Dan kan je zwarte kroonluchter een statement maken! Je mag je zwarte kroonluchter ook best laag hangen. Hang hem bijvoorbeeld boven een bijzettafeltje met een kunstwerk of boven je leeshoekje. Heb je heel wat plaats? Dan kun je een paar van deze exemplaren bij elkaar hangen. Dit geeft een zeer luxueuze uitstraling aan je kamer!

Waarom voor je kroonluchter zwart kiezen?

Een eerste reden om voor je kroonluchter zwart te kiezen is omdat je al een aantal zwarte elementen in je interieur hebt. Maar zelfs al heb je nog geen enkele zwarte toets in de kamer, ook dan kun je voor je kroonluchter zwart kiezen. Een zwarte hanglamp is zo mooi dat ze op zich voldoende klasse uitstraalt. Een andere reden om voor kroonluchters zwart te kiezen is het speelse effect tussen het zwart en de lichtbron. Zeker als het om een hanglamp met kralen gaat, krijg je een trendy uitstraling. Voor een kroonluchter zwart kiezen staat gelijk met kiezen voor charme en klasse!

Gewoon doen!

Ook al is het voor veel mensen niet evident om voor een kroonluchter zwart te kiezen, aarzel niet! Vind je voor een kroonluchter zwart toch wat te heftig? Combineer dan met zwarte staan-, tafel- of wandlampen. Dit verzacht de tegenstelling in kleuren en je blijft toch in dezelfde stijl. Op die manier geef je een persoonlijke touch aan je interieur!