✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Keukenverlichting

keukenverlichting

De keuken is het centrale middelpunt van het huis. Het is een plek waar iedereen graag samenkomt. Tijdens het bereiden van een heerlijke maaltijd is de verlichting keuken erg belangrijk. Een keuken vraagt namelijk om de juiste verlichting. Passende keukenlampen zorgen voor een optimale beleving!

Showing 1-36 of 292 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ga je aan de keukentafel eten? Geniet dan met gedimd licht van uw avondmaal. Keuken lampen hoeven niet saai of doorsnee te zijn. Ga voor praktische en sfeervolle keukenverlichting!

Verlichting keuken

Keukenlampen heb je in veel soorten, formaten en kleuren. Met een plafondlamp keuken verlicht je de gehele keuken. Dit valt onder de basisverlichting. Daarbij kunt u kiezen voor helder licht of juist voor gedimde lichten die een gezellige uitstraling hebben. Spots daarentegen leveren juist gericht licht op. Door bepaalde accenten aan te brengen, belicht je het gebied dat je wil laten opvallen of wilt uitlichten. Het werkblad bijvoorbeeld. Ook valt onder keukenlamp de categorie hanglampen. Mist u nog een opvallend item bij de ontbijtbar of boven de keukentafel? Dan is het zo opgelost met een hangende armatuur. Deze hebben we in veel uitvoeringen. Voor elk budget, smaak of wens is er wel een passende lamp.

LED verlichting keuken

De opkomende trend van LED verlichting is erg populair. LED keuken lampen zijn zuinig in verbruik, hebben een lange levensduur en zijn meestal dimbaar. Het feit dat LED lampen wit licht afgeven is al lang niet meer van deze tijd. De kleurtemperatuur (Kelvin) is tegenwoordig verkrijgbaar in diverse tinten. Van kaarslicht (<2000 K) tot aan helder wit licht (> 10.000 K). Onze meeste armaturen die voorzien zijn van een LED module hebben 2700 Kelvin. Dat wil zeggen dat ze warm en gezellig licht afgeven. Kortom, hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer de lichtkleur.

Dimbare keukenverlichting

Boven de keukentafel of de ontbijtbar kunt u een statement maken met de hanglamp.  Ga voor een keukenlamp die de stijl van uw keuken benadrukt. Zodra u een van onze keukenlamp op het oog heeft, is het goed om uit te zoeken of de lamp dimbaar is. Veel van onze hangende armaturen beschikken over een dimfunctie. Dat maakt het een ideale hanglamp boven je keukentafel. Je hebt sfeerverlichting en leeslicht in één. Heb je een hanglamp die u wilt laten dimmen? Dat kan. Als u een dimbare lichtbron heeft en een externe (muur)dimmer is het mogelijk om uw lamp te dimbaar te maken. Voor overige vragen over dimbare keukenverlichting kunt u terecht bij onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Assortiment Directlampen

In het assortiment van Directlampen vind je zeker het exemplaar waar je naar zoekt. Dankzij de filters is het kiezen van de juiste keukenlamp vrij eenvoudig. De filters navigeren u naar het geschikte armatuur. Heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaald merk? Dan kunt u in de filters uw voorkeur aangeven voor bepaalde merken. Enkele populaire merken voor de verlichting keuken zijn: Bronq, Steinhauer, Light&Living, Globo en meer.

Maak jouw keuze

Het maken van de juiste keuze is niet eenvoudig. Een keuken zoekt u met zorg uit, dus ook de lampen moeten met zorg uitgekozen worden. Vindt u het lastig om te kiezen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen u voorzien van passend advies en het zal u helpen voor het selecteren van geschikte keukenverlichting. Jouw bestelling wordt kosteloos verstuurd en ook is het retourneren gratis. Tevens krijg je twee jaar garantie op de aankoop. Waar wacht je nog op?