Klemlampen

Heb jij al een klemlamp thuis? Soms heb je het wel eens: je mist het juiste licht op een cruciale plek. Dat kan zijn boven je bed tijdens het lezen, op je werkplek aan het bureau of boven het aanrecht. Heel vervelend natuurlijk! Gelukkig is daar een handige oplossing voor bedacht: de klemlamp. Een klemlampje is, zoals de naam al zegt, een lamp met een handige klem. De flexibele oplossing biedt het ideale licht voor deze plaatsen.


Flexibele lamp met klem

Een klemlamp brengt veel voordelen met zich mee. Naast dat de lamp met klem praktisch is door zijn verstelbare en kantelbare kap, is hij multi-inzetbaar. Richt de kap op de plek waar jij het wel wat licht kan gebruiken. Zo ben je ervan verzekerd dat de donkere plek al snel verleden tijd is. Kortom, een praktische lamp maar dankzij de verfijnde designs ook nog eens een lust voor het oog!

Ruimtebesparend én verplaatsbaar

Klemlampen hebben als bijkomend voordeel dat ze ruimtebesparend zijn. Dus heb jij niet veel ruimte in de slaapkamer? Klem dan de lamp op het hoofdeinde van je bed. Zo kan je tot in de late uurtjes doorschrijven in je dagboek bij goed (lees)licht. Heb je een klein bureau waar geen ruimte is voor een grote tafellamp? Ga dan ook voor de klemlamp! In één handeling klem je het armatuur vast op je bureau. Tot slot is de lamp met klem uitermate geschikt voor de kinder- of studentenkamer. Dankzij het praktische design is geen enkele plek te gek voor het armatuur. Hij eist weinig ruimte op en verplaatsen is geen probleem voor hem. Maak het klemmetje los en stationeer de klemlamp in de donkere hoek waar jij maar wilt!

Energiezuinig of led?

Een populaire voorkeur tegenwoordig is LED verlichting of energiezuinige armaturen. Een deel van ons assortiment is voorzien van LED modules. Is dat niet het geval bij jouw favoriete klemlamp? Dan is het een tip om rekening te houden met de aanschaf van de juiste lichtbron. Ga voor een LED lichtbron in de gewenste lamp. Op deze wijze zorg je ervoor dat de lamp alsnog energiezuinig is. Dat bespaart op je energiekosten! En wist je dat LED verlichting een hele lange levensduur heeft? Dat maakt het de investering waard, toch?

Lamp met klem

Een essentieel punt voor een praktische klem lamp is dat hij kantelbaar moet zijn en eventueel voorzien is van een flexibele arm. Zo profiteer je enorm van het gekozen armatuur. In ons assortiment zijn diverse klemlampen verkrijgbaar. Van de klemlamp industrieel tot aan een moderne chromen klem lamp. Op welke lamp met klem laat jij je oog vallen?