Leeslampen

Leeslampen zijn ideaal bij het lezen van een boek tijdens de late avonduren. De oplossing daarvoor is dichterbij dan gedacht! Een leeslamp verhelpt slecht en weinig licht bij het lezen. Het is namelijk slecht om bij weinig licht te lezen. In de collectie leeslampjes zijn er uiteenlopende stijlen en uitvoeringen. Leeslampen zijn voornamelijk uitgevoerd in staande lampen. Heb je geen plek voor een staand exemplaar? Dan biedt de lees wandlamp uitkomst. Wel zo praktisch bij weinig ruimte!

Staande leeslamp
Bureaulamp
Verstelbare wandlamp

Showing 1–36 of 180 results

31.95
-20%

Retro wandlamp Mexlite Davin groen

29 cm diep | Verstelbaar
52.95 42.36
-20%
62.95 50.36
-20%
115.95 92.76
499.95

Gebogen tafellamp Anne Lighting Anne’s Choice zwart met goud

56 cm hoog | Incl. lichtbron | Verstelbaar
59.95
129.95
-20%
115.95 92.76
-10%

Tafel klemlamp LED Reality Viper staal

45 cm hoog | LED | Verstelbaar
31.95
-20%
62.95 50.36

Buigzaam tafellampje Reality Viper lime groen

32 cm hoog | LED | Verstelbaar
28.95

Dunne staande LED lamp Steinhauer Turound zwart met donker glas

126 cm hoog | Incl. dimmer | LED | Verstelbaar
199.95
229.95

Leeslamp met snoerschakelaar Steinhauer Turound LED zwart

148 cm hoog | Incl. dimmer | LED | Verstelbaar
199.95

Dubbele LED vloerlamp Steinhauer Punkt zwart

185 cm hoog | LED | Verstelbaar
379.95
41.95
119.95

Buigbare tafellamp Reality Viper wit

32 cm hoog | LED | Verstelbaar
28.95

leeslamp-zwart

Wanneer je op zoek gaat naar een praktische én kwalitatieve leeslamp vervullen wij je wens. Onze collectie leeslampjes zijn simplistisch, praktisch en stijlvol. Een deel van de collectie leeslampjes zijn voorzien van een LED module. Dat maakt de leeslamp niet alleen energiebesparend, maar gaan ze meer dan tien jaar mee! Kortom, je hebt na de aanschaf van een LED leeslamp geen omkijken naar de eerste paar jaren!

Staande leeslamp

De staande leeslamp is bij uitstek onmisbaar in je interieur. Verplaats hem simpelweg op de plek waar nodig. Zo heb je altijd het licht nodig daar waar je wilt. Veel van onze staande leeslampen zijn voorzien van een uplight met leesarm. Zo schijnt het licht richting het plafond, maar bestaat ook de mogelijkheid tot leeslicht. Zo lees je in een handomdraai je krant. Het grote deel van de collectie leeslampen zijn voorzien van verstelbare leesarmen. Verstel de arm op de ideale plek. Ben je klaar met lezen? Schuif dan de arm van de leeslamp in. Dat maakt de klassieke leeslamp erg praktisch thuis.

leeslamp wit

Leeslampje tafel

Het hebben van goed leeslicht bij het lezen van je belangrijke papieren is een must. Heb je al gedacht aan leeslampjes op bureau? Deze leeslampen nemen relatief weinig ruimte in en voorzien je van helder licht. De strakke designs van het leeslampje zijn echte aandachttrekkers van de ruimte. Ga je voor een modern leeslampje? Of houd je meer van design leeslampen? Gaat je voorkeur toch uit naar een industrieel leeslampje? Kiezen maar!

Wand leeslamp

Wand leeslampen zijn functioneel en ruimtebesparend. Gebruik hem als leeslamp naast je bed. Op deze manier kan je je favoriete uitlezen middels de leeslamp bed. De meeste wand leeslampen beschikken over een knikarm. Wel zo handig voor het bepalen van het te verlichten oppervlak. Je schuift de arm van de lamp uit en knikt hem terug als je je boek uit hebt. Daar is over nagedacht! Handig hé?

Leeslampje met kap

Zoek je een sfeermaker aan de wand? Bekijk dan ons assortiment landelijke leeslampen met kap. De armaturen van de leeslamp met schemerkap geven sfeerlicht. Tevens zorgt hij direct voor goed licht bij het lezen van je papierwerk. Richt het leesarmpje op het je leeswerk en lezen maar! Ben je klaar? Dan zijn de leeslampen met schemerkap ter decoratie inzetbaar. Zo creëer je een sfeervolle ambiance voor elk vertrek.

Leeslamp grijs

Diverse stijlen per leeslampje

Binnen de categorie leeslampjes zijn er diverse stijlen, kleuren en merken verkrijgbaar. Van een landelijke wandlamp met leesarm tot aan de industriële verstelbare bureaulamp. Ook voor moderne leeslampen ben je bij ons op het juiste adres. De leeslamp is tegenwoordig uitgevoerd met de modernste technieken en in een modern jasje gehesen. Light de klassieke leeslamp meer in jouw straatje? Dan kan je ook bij ons terecht. Met een ruim aanbod aan staande leeslampen zit er altijd wel een passende leeslamp tussen voor jou! Welke leeslamp is jouw favoriet?