Messing lampen

Messing lampen zijn hip! Deze trendkleur zie je terug in alle soorten lampen. Messing glimt meestal net iets minder dan goud. Hierdoor heeft een messing lamp vaak een luxe uitstraling. Tip; combineer een messing lamp met verschillende kleuren en materialen in huis. Dit zal jouw huis enorm sfeervol maken!


Messing lampen glimmen en weerkaatsen het licht uit de omgeving en trekken meteen de aandacht.

Qua stijl, vorm en grootte vind je in messing alle soorten lampen. Een messing lamp is te verkrijgen in moderne, trendy, hippe, hedendaagse of klassieke, landelijke en traditionele uitvoeringen. Daarnaast vind je ze in hanglampen, vloerlampen of tafellampen. Er bestaat voor elke plaats in de woning een messing lamp, zodat je doorheen de hele woning een eigen stijl en sfeer kunt creëren.

Er bestaan heel wat accessoires die bij je messing lamp passen. Je kan het zo gek niet bedenken, of het bestaat in messing. Zo zijn er bijvoorbeeld leuke rekjes, vazen, kandelaars of kistjes in messing te vinden. Met een paar van deze items komen je messing lampen nog meer tot haar recht. Waarschijnlijk heb je, zonder dat je er erg in had, al wat messing spullen in huis. Pas er een messing lamp bij en je krijgt een warme sfeer in huis.