Paarse lampen

Paarse lampen in huis onderscheiden jouw interieur van dat van anderen. Een paarse lamp is een item wat niet iedereen in zijn huis durft te zetten. Heb jij lef en hou jij van een uniek interieur? Kijk dan snel verder en ga voor een paarse lamp!


Maar waarom zouden paarse lampen niet passen bij bijvoorbeeld fel roze of turquoise? Als je het echt kleurig wilt, dan kun je gaan voor rood, grasgroen of zonnig geel.

Je kunt een paarse lamp in een vrij neutraal interieur plaatsen en ze als eyecatcher laten functioneren. Het geeft een pittige en speelse noot aan je wooninrichting. Ofwel ga je voor een algemene paarse look en laat je verschillende tinten paars in je woning terugkomen. Overdrijf echter niet want paars gaat soms snel een hippie-achtige sfeer creëren, wat misschien niet altijd de bedoeling is.

Paarse lampen bestaan zowel in vloer-, tafel- als hang-uitvoeringen. Daardoor kunnen ze gerust in elke kamer geplaatst worden. Ze zijn tevens makkelijk op elkaar af te stemmen. Denk gewoon eens 'out of the box' en haal een paar paarse lampen in huis. Wedden dat je veel complimentjes krijgt?