Papieren lampen

Papieren lampen zijn helemaal on trend. Een papieren lamp kan variëren in vorm van luchtige en organisch tot strakke origami. Papier is makkelijk te kleuren, maar toch zijn de meeste papieren lampen verkrijgbaar in neutrale tinten. Een lamp van papier past door het lichte materiaal mooi in een Scandinavisch interieur.


Qua materiaal is het een stuk lichter en zo ogen ze ook. Een groot voordeel is dat een papier lamp eenvoudig gemonteerd kan worden aan een gipsplaatje. Dankzij het lichte gewicht is dat een fluitje van een cent!

Een tweede leven

Steeds meer zijn we ons bewust van het milieu en wat voor impact wij daarop hebben. Duurzaam en verantwoord omgaan met het milieu zijn bepalende aspecten. We hebben de behoefte om ons te verbinden met de aarde en willen deel uitmaken van de natuur. Daardoor is de botanische woontrend ontstaan. Binnen deze populaire woonstijl kan een mag alles, niet is te gek. Recycle producten, zorg voor groen in huis en werk met geleefde producten. Een voorbeeld hiervan is de lamp papier. Waar hij voorheen fungeerde als eierdoos, krant of ander afval, heeft de lamp een nieuw tweede leven gekregen. Zonde om afval zomaar weg te gooien, toch? Dat maakt elke papieren lamp uniek.

Licht heeft invloed op jou

Zorg voor balans in huis. Dit is namelijk de plek om tot rust te komen en om je te ontspannen. Verlichting speelt daarin een belangrijke rol. Licht heeft namelijk invloed op onze gemoedstoestand. Kies luchtige exemplaren die de ruimte sieren en verlichten tegelijkertijd. Binnen onze collectie papieren lampen is er voldoende keuze. Voor elke donkere hoek zijn er wel geschikte papieren lampen. Zoek je een hangend pronkstuk voor boven de keukentafel of schattige verlichting voor naast het bed van je dochter?

Bewustwording recycling

Doordat we altijd zo enorm druk zijn in ons leven, zijn we er soms niet doelgericht mee bezig wat dat voor impact heeft op het milieu. Daarin moeten we bewuster worden en verstandiger omgaan met producten en deze een tweede leven bieden. Met papieren lampen kan je sfeer in huis halen en biedt je afval een tweede kans. Hoe haal jij de natuur in huis? Ooit gedacht aan de papieren lamp?