Pianolamp

Een pianolamp gebruik je voor het helder verlichten van de toetsen en het duidelijk lezen van de bladmuziek. Wanneer je piano op een plek staat met alleen sfeerlicht is een pianolamp een uitkomst. Daarnaast kan je een pianolamp ook op een kast zetten om deze op een unieke manier te verlichten. De pianolamp kan ook als wandlamp worden gezien

Toont alle 6 resultaten

Lange schilderijlamp Steinhauer Litho LED brons

9 cm|9W
 179.95

1-2 werkdagen

Wandlamp voor boven schilderij Steinhauer Litho LED staal

9 cm|9W
(1 review)
 179.95

1-2 werkdagen

  • Gratis retourneren in NL
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 9.4/10 klantbeoordeling

Moderne lange schilderijlamp Steinhauer Litho LED zwart

9 cm|9W
(2 reviews)
 179.95

1-2 werkdagen

Wandlamp boven schilderij Steinhauer Litho LED zwart

9 cm|5W
 149.95

1-2 werkdagen

Schilderijlamp Steinhauer Litho LED brons

9 cm|5W
 149.95

1-2 werkdagen

Schilderijlamp dimbaar LED Steinhauer Litho staal

9 cm|5W
(1 review)
 149.95

1-2 werkdagen


Je ogen raken zo minder gauw vermoeid en je maakt minder fouten bij het spelen. Welke pianolamp je kiest hangt af van de soort piano, de plek in de ruimte, je voorkeur voor gloei- of ledverlichting en je interieurstijl. Kies uit speciale bureau-, wand- en vloerlampen die je daarnaast ook als lees- en werkverlichting of als schilderijlamp kunt gebruiken. Zo benut je de pianolamp optimaal, ook voor en na het spelen.

De juiste pianolamp voor jou en je huis

Een vleugel middenin een ruimte of een buffetpiano tegen een muur maakt verschil voor de soort pianolamp die je kiest. Voor beide kun je een staande bureaulamp of klemlamp met verstelbare stang en draaibare of kantelbare kap gebruiken. Je kunt het licht zo nauwkeurig richten op de toetsen en de bladmuziek. Wanneer je voor een oplaadbare pianolamp kiest ben je niet afhankelijk van snoeren of stopcontacten. Bij een vleugelpiano kun je ook een vloerlamp zetten, bijvoorbeeld met twee verstelbare stangen en kappen naast elkaar zodat je de breedte van het licht benut. Een uplighter met halverwege een flexibele leeslamp is ook een goed idee, omdat je zo tegelijk sfeerlicht en functioneel licht hebt. Bij een piano die tegen een muur staat kun je verder kiezen voor een langwerpige schilderijlamp die vanaf de wand de breedte van het instrument verlicht. Een pianolamp led is extra comfortabel vanwege de mogelijkheden in dimbaarheid en de variatie in helder en warm licht. Wanneer je niet speelt beschik je zo over extra sfeerverlichting. Ledlampen zijn heel energiezuinig en duurzaam en de ingebouwde ledmodules bieden veel mogelijkheden voor sierlijk en minimalistisch lampdesign.

Versterk je interieur met een fraaie pianolamp

Een pianolamp laat je aansluiten bij de stijl van de piano en de ruimte waarin hij staat zodat je een harmonieus geheel krijgt. Combineer een moderne elektrische piano of keyboard met een strakke pianolamp in zwart of staalkleur voor een rustig effect. Doe bij een zwarte vleugelpiano hetzelfde of kies juist voor een pianolamp met sierlijke gebogen vormen om de lijnen van de vleugel te versterken. Een pianolamp in messing geeft direct een luxe uitstraling aan de omgeving. Deze kleur staat mooi bij zwart en wit en past in verschillende interieurstijlen. Bij een klassieke vleugel of houten buffetpiano is een pianolamp in brons een chique toevoeging. Zorg ervoor dat dezelfde lampkleur en -stijl terugkomt bij de andere lampen in de ruimte. Merken hebben vaak collecties van bijpassende hang-, vloer-, wand- en tafellampen. Zo wordt je verstelbare en veelzijdige pianolamp een fraai onderdeel van het totale lichtplan.